Acum citesti
Herb FR si Herb AM de la Last Bikes

Producatorul german Last Bikes a prezentat doua noi modele pentru 2010, Herb FR dedicat probelor de Freeride si modelul Herb AM destinat probelor de all mountain, lucru usor de dedus chiar din denumirile bicicletelor. Modelul Herb FR ofera o cursa de amortizare de 160 de mm, iar optional poate functiona pina la 175 de mm daca se opteaza pentru amortizor cu arc.

Cadrul este compabitibil ISCG si Hammerschmitt si accepta axuri intre 135 mm si 150 de mm cu diametru de 12 mm. Pentru a putea fi realizat acest lucru, cadrul este furnizat cu doua prinderi distincte pentru schimbatorul spate si o prindere a franei pe disc speciala, compatibila IS 2000. Bineinteles toti pivotii vor beneficia de rulmenti pentru o functionare indelungata si fara probleme.

Herb AM este fratele mai mic al lui FR si beneficiaza de o cursa de 145 de mm. Amortizarea se face progresiv astfel incat sa faca fata si pe terenuri foarte accidentate. Producatorul se lauda cu o geometrie excelenta si un control foarte bun, tinand cont de faptul ca este inspirat dintr-un cadru pentru downhill. Aceleasi optiuni de pe FR sunt disponibile si pe AM inclusiv axurile. Bineinteles toate cadrele sunt oferite in mai multe dimensiuni : mica, medie si mare.

Mai multe detalii poti afla pe site-ul producatorului : last-bikes.de


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eight + 6 =