Acum citesti
Janta clasică de șosea MAVIC Open Pro va avea 19 mm, va fi tubeless și cu Exalith

Se pare că până și unul dintre cele mai clasice produse MAVIC, jantele Open Pro, lansate pentru prima dată în 1986, au cedat în fața tendințelor moderne de pe piață și s-au adaptat la tendințele moderne din ciclismul de șosea.

Viitoarea versiune va avea o lățime internă de 19 mm pentru a permite montarea de anvelope mai late (ca idee, 19 mm aveau până nu demult roțile de MTB, inclusiv mult iubitele Crossmax SLR). Lățimea externă va fi de 23 mm pentru performanțe bune aerodinamice. Toate modelele vor fi compatibile UST tubeless. Va exista o versiune specială pentru frâne pe disc, iar pentru cele pe jantă va exista una standard dar și una cu suprafața de frânare performantă Exalith. Practic de acum vom putea construi roți de șosea moderne folosind jante MAVIC, ceva greu de crezut dar până la urmă inevitabil!

Folosind profilul ISM4D și sudura S.U.P, ambele procese fiind special dezvoltate de MAVIC pentru produsele lor performante, jantele vor avea greutatea de doar 420 g. Ele vor fi disponibile pentru 28 și 32 de spițe iar cele pentru frâne pe jantă și pentru 24 de spițe.

Jantele pentru frâne clasice vor fi disponibile din iunie iar cele pentru disc din iulie. Prețul pentru cele cu Exalith este de 170 euro, pentru restul fiind de doar 70 euro bucata.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen + ten =