Acum citesti
Suport de bicicletă Bike Valet

În acest moment există numeroase modele de suporturi pentru bicicletă, însă designerii încearcă de la an la an să ofere produse cât mai interesante și cât mai practice. Este cazul celor de la Reclamation Art + Furniture care au lansat suportul de bicicletă Bike Valet.

Acesta se montează pe perete și permite stocarea bicicletei fără niciun pic de efort. O condiție esențială însă, pentru ca acesta să-și dovedească din plin funcționalitatea, este forma cadrului bicicletei tale. Țeava superioară trebuie să fie astfel paralelă cu solul, deci înălțimea cadrului, mai mare.

Producătorul declară că sistemul de prindere funcționează și pentru bicicletele cu cadru mai mic, însă poziția acestora nu va fi paralelă cu solul. De asemenea, este indicat ca ghidonul bicicletei să fie destul de îngust, pentru ca bicicleta să-și păstreze poziția ideală. De aceea, deducem că acest sistem este dedicat mai degrabă bicicletelor de oraș sau cursierelor decât mountainbike-urilor.

Suportul este realizat din oțel și poate fi livrat în mai multe culori: negru, albastru, alb, gri, verde sau roșu. Costul acestuia este de 75$, fără costurile de expediere.

via Reclamation Art + Furniture

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − twelve =