Acum citesti
Shimano construieşte un Centru de Experienţă inovator în Olanda

soAB1IWB0eIVpggUIV3JpIoeTDRwk1uT1jZ1hBDu1egShimano Europe, primăria din Valkenburg, provincia Limburg, arhitecţii de la Moederscheim Moonen şi dezvoltatorii de la Wyckerveste au anunţat în data de 07.09.2015 detaliile unui nou centru pentru sport şi activităţi recreaţionale în Valkenburg, Olanda, care va fi funcţional în 2017 pe amplasamentul actual al unei foste fabrici de bere. Este vorba de un Experience Center care va permite vizitatorilor să împartă cu cei de la Shimano marile lor pasiuni – ciclismul, pescuitul şi vâslitul, implicându-se în diverse activităţi din aceste domenii.

Conceptul centrului este o călătorie şi o experienţă socială care va permite vizitatorilor să interacţioneze cu produsele Shimano. Fiecare zonă va fi o experienţă senzorială care va încuraja vizitatorii să se mişte, să simtă şi să trăiască momentul Shimano.

I0tGMYFdDd-13x0P5oV5xImcQtiSTowchnYtzS3CxeYAstfel, vizitatorii vor avea ocazia unică să atingă şi să simtă cu mâna lor ultimele produse şi tehnologii de la Shimano cu ajutorul unor afişaje de realitate virtuală ce vor prezenta cele mai cunoscute locuri din sportul respectiv, fiind complementate de piste de testare reală şi zone de pescuit în împrejurimile fantastice din zona Limburg.

Obiectivul experienţei sociale va fi de a creea un moment deosebit pentru vizitator în expoziţiile „My” Shimano cu ecrane interactive, o cafenea Shimano, un atelier de test şi o zonă muzeu.

bdU6AO8TRdbQ1jdOdxEoKU6nlvoLo3nx1-jVuW7t3xsÎn acelaşi timp, deviza pentru experienţa trăită de vizitatori va fi „Riding the Moment”, „Reeling the Moment” sau „Rowing the Moment”, în funcţie de care dintre cele trei sporturi – ciclism, pescuit şi pedalat, este mai apropiat de interesul vizitatorului. De asemenea, va exista oportunitatea unică de a testa ultimele tehnologii într-un mediu amuzant şi sigur.

Pentru fanii ciclismului, Valkenburg este probabil cel mai cunoscut ca şi locul unde are loc Amstel Gold race, care atrage cei mai buni ciclişti profesionişti alături de mii de alţi entuziaşti şi fani ai pedalatului.

pERfIqe5g0xvm8OXE_kyTatYKL2ZCmFQNMBc5zSandk„Ocazia de a crea noul centru de experienţă Shimano într-o zonă cu aşa istorie bogată în ciclism este incredibil de incitantă” a spus Gerrit Middag, Business Development Manager la Shimano Europe.

„Am proiectat centrul pentru a ajuta distribuitorii de produse Shimano pentru ciclism, pescuit şi vâslit din zonă, mărind valoarea mărcii şi oferind ocazii deosebite pentru teste”

„Ne aşteptăm ca noul centru să atragă iubitori de ciclism, pescuit şi canotaj din toată lumea şi să fie de un imens folos industriei sportive din zonă. Credem cu tărie în promovarea unui stil de viaţă sănătos şi a bunei dispoziţii prin bucuria oferită de natura ce ne înconjoară, iar centrul de experienţă respectă aceste lucruri”.

Pe lângă Shimano Europe, există propunerea de a crea un centru Amstel Gold Race Experience şi un hotel cu aproximativ 60 de camere.

Ceilalţi parteneri în centru vor fi un amestec de profesionişti ai sportului şi medicinii şi un centru de închirieri de biciclete. Vechea fabrică de bere va fi amenajată ca şi un centru gastronomic ce va servi produse tradiţionale din Limburg.

Partenerii proiectului aşteaptă cu nerăbdare momentul de la mijlocul lui 2017 când cei 15.000 m2 ai locaţiei din Valkenburg vor deveni mai bogaţi nu doar datorită centrului de experienţă Shimano ci şi datorită centrului de închirieri de biciclete, restaurantului de calitate, a hotelului pentru ciclişiti şi a centrului pentru evenimente. Centrul este planificat să fie dat în folosinţă completă în primăvara lui 2017.

În final, iată şi un film de prezentare a proiectului:

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 − two =