Acum citesti
Ceetec lansează noul Chainguide în varianta BrazeOn pentru ciclocros și gravel

Elvețienii de la Ceetec au lansat noul lor chainguide care acum poate fi ajustat și folosit la bicicletele de ciclocros și gravel. Cu siguranță un produs fabricat în Elveția prin CNC,  nu va fi ieftin însă acesta compensează având o greutate mică și un nivel foarte ridicat al detaliului. Noul Ceetec CX Chainguide are 21,8 grame și e fabricat din aluminiu 7075.

Avantajul acestui chainguide constă în faptul că e gândit să poată fi instalat în locul unui schimbător față, în cazul în care ai decis să treci la o transmisie 1x. Este reglabil sus-jos, dar poate fi folosit și împreună cu diferite foi, de la 36 la 48T. Mai mult, funcționează și cu foi ovale.

Însă capătul inferior al acestui chainguide este partea deosebită a produsului. Într-o parte este mai îngust, pentru a menține perfect lanțul pe foaie, iar în cealaltă parte este puțin mai larg, pentru a permite lanțului să nu se frece de chainguide chiar și când ai transmsie cu 11, 12 sau 13 pinioane.

Noul Ceetec CX Chainguide va fi disponibil pe piață începând cu 15 octombrie 2019, la prețul de 381 lei. Pentru România se mai adaugă 70 lei livrarea.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

2 × one =