Acum citesti
Încălțăminte nouă de la SiDi pentru 2018: Trace, Defender și Alba

SiDi produce încălțăminte de ciclism de top și nici nu puteai să ai alte așteptări de la producătorul italian. Deveniți între timp obiect al dorinței sau obiect obligatoriu în colecție, noile modele pentru 2018 impresionează în continuare prin design sau funcționalitate. Am avut ocazia să aruncăm o privire la Eurobike asupra celor mai noi modele și ne-au plăcut. Să le luăm pe rând.

Nu se întâmplă prea des ca SiDi să scoată modele noi, iar asta spune multe atât despre funcționalitate cât și despre calitate. Anul acesta însă aceștia pășesc în segmente noi, lansând noii Trace, Defender și Alba.

Trace este modelul de intrare în gama SiDi, cu un preț de 159 de euro și cu câteva modificări radicale pentru 2018. Acesta a fost complet schimbat, fiind acum dotat cu talpa RS17, mai ușoară și mai rigidă, construită din nylon cu inserții de poliuretan. Forma a fost proiectată special pentru MTB, asigurând o aderență foarte bună, reușind să disperseze și noroiul într-un mod eficient. Printre altele, acesta chiar flexează un pic, să te ajute în momentele când ești nevoit să împingi bicicleta la deal. De asemenea, noii Trace vin cu sistemul de prindere Tecno-3, foarte ușor de folosit. Acesta poate fi oricând înlocuit în cazul în care se strică, ceea ce este de apreciat. Sunt disponibili în 5 culori distincte, cu mărimi de la 36 până la 50.

Defender sunt construiți pentru vreme răcoroasă și pentru aventură. Sunt ceva mai înalți și sunt rezistenți la intemperii, construcția fiind realizată din mai multe staturi, la bază fiind politexul. Talpa este construită special pentru a oferi multă aderență pe munte, atunci când mergi pe lângă bicicletă, iar prinderea folosește sistemul Tecno-3, cu rotiță. Sunt disponibili în două culori și au un preț decent, de 179 de euro.

Pentru șosea, atât pentru femei cât și pentru bărbați, va fi disponibil modelul Alba, de asemenea în gama entry-level, având un preț de achiziție de 159 de euro. Alba este cel mai accesibil model de șosea din gama italienilor.

În galeria foto de mai jos poți vedea noile culori disponibile pentru modelele Tiger, Trace, Shot Matt, SD15, Wire Carbon și Drako Carbon SRS (pentru femei).

Importator SiDi în România: 1ktm.ro.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − three =