Acum citesti
Ibis oferă Mojo HD4 în versiunea ”Back in black”
La cererea clienților, Ibis a reintrodus pe piață modelul Mojo HD4 negru pe care echipa lor de Enduro World Series l-a folosit pentru a câștiga titlul. Se pare că de 6 luni clienții cer asta, iar acum este din nou disponibilă varianta ”black in black” Team Replica.

Modelul Back in Black este disponibil alături de cele standard Fireball red și Anejo silver. Cadrul nu e vopsit integral negru, având câteva elemente portocalii ascunse, care se asortează perfect cu culoarea furcii Fox 36, mai ales dacă e vorba de un model Pro Edition portocaliu.

HD4 este aceiași bicicletă cu care Ibis Cycles Enduro Race Team au câștigat titlul de Campion Mondial în ultimul sezon din Enduro World Series. A 4-a generație de biciclete enduro de la Ibis a fost lansată în primăvara trecută și a câștigat deja o mulțime de curse.

 

 

Acum toți doritorii se pot bucura de cadrul pregătit pentru 27.5+, cu cursă de 152 mm DW link și butuci boost, în culoarea neagră.

Setul format din cadru și furca Fox Float DPX2, indiferent de culoare, are prețul de 3000 $.

 

Există și o mulțime de versiuni de echipare, inclusiv modelele mai ieftine cu transmisii NX 1×11 sau GX Eagle 1×12, alături de mai scumpele versiuni cu XT 1x sau X01 Eagle și ajungând la modelul de top cu transmisie XX1 Eagle și suspensii Fox Factory completate de roți Ibis 742 Carbon i9, totul la prețul de 9400 $.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

 

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

18 − 16 =