Acum citesti
Iarna e mai blândă cu Pro Team Thermal Aerosuit de la Rapha

Rapha_Pro-Team_Thermal-Aerosuit_winter-training-skinsuit_Peter-Kennaugh-front-600x400Odată cu venirea iernii, cei de la Rapha au ieşit pe piaţă cu un nou costum de ciclism cu care ei spun că se poate pedala toată iarna. Noul Pro Team Thermo Aerosuit ar trebui să fie soluţia completă pentru cei ce iubesc să iasă la pedalat în frig şi întuneric şi au nevoie de echipament profesional care să îi aujte să tragă tare la antrenamente şi curse. Echipamentul combină jacheta Pro Team şi pantalonii într-o singură piesă de echipament cu un aspect de costum aerodinamic.

Aerosuit este conceput ca o alternativă la îmbrăcămintea de iarnă clasică, cu mai multe straturi care de multe ori fie blochează mişcarea, fie flutură în vânt.

Rapha_Pro-Team_Thermal-Aerosuit_winter-training-skinsuit_Peter-Kennaugh-top-600x400Thermal Aerosuit ia cele mai bune lucruri de la gama ProTeam. Partea de sus este din material rezistent la vânt şi la ploaie, iar partea de jos este similară cu pantalonii tehnici Pro Team Winter Tight.

Partea de jos a costumului foloseşte un amestec de materiale rezistente la vânt şi respirabile pentru a proteja picioarele. Partea de jos a pantalonilor are pe piele un material cu textură de napolitană care capturează pungi de aer cald în apropierea pielii şi prin suprafaţa mărită asigură o eliminare îmbunătăţită a transpiraţiei. Bazonul este acelaşi model gros folosit şi la pantalonii Pro Team.

Rapha_Pro-Team_Thermal-Aerosuit_winter-training-skinsuit_Peter-Kennaugh-side-600x450Costumul este dotat cu trei buzunare întregi care rămân lipite de spate când sunt goale pentru a nu afecta aerodinamica, pe costum fiind incluse şi elemente reflectorizante pentru a mări vizibilitatea. Partea din faţă a costumului are trei straturi de material impermeabil pe piept şi picioare (53% poliester, 34% poliamidă şi 13% lycra), în timp ce spatele este confecţionat din material respirant (85% nylon, 15% lycra).

Rapha_Pro-Team_Thermal-Aerosuit_winter-training-skinsuit_studio-3-4-200x300Rapha_Pro-Team_Thermal-Aerosuit_winter-training-skinsuit_studio-back-200x300Thermal Aerosuit este disponibil pentru livrare, exclusiv negru. Preţul este destul de mare, de 395 Euro, dar este mai mic decât preţul adunat al pantalonilor şi gecii Pro Team. E greu de zis cât de mult va rezista tratamentul materialului care trebuie spălat după fiecare ieşire, dar pare a fi printre cele mai bune opţiuni de echipament de iarnă de pe piaţă.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − three =