Acum citesti
Iarna aduce îmbunătăţiri la pantofii Northwave Fahrenheit şi Celsius

northwave_celsiusartic2gtx-600x400Iarna bate deja la uşă, ploile sunt la ele acasă, soarele nu mai reuşeşte să facă faţă. A început sezonul de ciclocros, orice tură pe şosea riscă să se termine pe asfalt ud şi cu picioarele murate, la MTB ne reobişnuim cu noroiul uşor îngheţat dimineaţă şi lipicios sub soarele amiezii. Picioarele rezistă din ce în ce mai greu ude la efortul la care le supunem. Northwave are în colecţie de ani de zile modele de pantofi care să facă picioarele să uite de vremea neprietenoasă de afară, iar în această iarnă ei vor primi îmbunătăţiri.

Pentru acest sezon, cele două modele, Fahrenheit şi Celsius, vor fi disponibile atât în versiune doar impermeabilă ci şi în versiune impermeabilă şi izolată termic.

northwave_fehrenheitDiferenţa între cele două modele este talpa, Fahrenheit având o talpă pentru şosea de nylon cu întărituri de fibră de sticlă şi carbon, Celsius fiind modelul de MTB care pe lângă talpa întărită de carbon are şi crampoane din cauciuc natural pe aceasta pentru aderenţă.

Partea superioară a ambelor modele este din material termosudat care permite o potrivire perfectă pe picior. Membrana Gore-Tex asigură impermeabilittea, precum şi o izolaţie termică decentă. Modelele izolate Arctic au şi o membrană Gore-Tex Koala care aduce un strat de izolaţie suplimentar din polar. Modelele neizolate sunt recomandate pentru temperaturi între -10 şi +15 grade C iar cele Arctic izolate pentru temperaturi între +5 şi -25 grade C.

northwave_celsius2gtxÎnvelişul de neopren a fost reproiectat pentru a înveli mai bine piciorul şi a asigura o izolaţie mai bună la gleznă împotriva apei care se scurge pe picior. De asemenea, au fost introduse şireturi cu strângere rapidă, protejate cu un înveliş exterior prins cu velcro.

Pentru vizibilitate maximă, modelele Arctic sunt disponibile în culoarea galben-fluorescent, dar şi în versiunea neagră. Modelele doar cu GTX sunt disponibile pe negru, cel de MTB fiind disponibil şi roşu. Toate modelele sunt deja disponibile pe piaţă.

 

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × 4 =