Acum citesti
HOT! Prindere de bidon cu magnet

Stresat de faptul ca prinderea bidonului contribuie cu cateva sute de grame in plus la greutatea bicicletei? Se pare ca acum problema este ca si rezolvata. Mintea sclipitoarea este a unui designer de la Vincero Design care a conceput un sistem inovativ de prindere al bidonului pe bicicleta. Toate treaba se desfasoara cat se poate de simplu, cu ajutorul unui magnet. Si in mod evident, vei fi nevoit sa achizitionezi alaturi de prindere, si bidonul respectiv pentru lichide.


Din punct de vedere al aspectului, ti se va parea ca bidonul este prins „pur si simplu” de cadru, neavand niciun suport care sa-l inconjoare. Iar atunci cand va fi necesar sa-l iei ca sa bei sau sa-l prinzi la loc, totul va fi doar o joaca de copii. Important va fi sa nimeresti locul si nu orificiul in care sa introduci bidonul.


Totul functioneaza cu ajutorul unor magneti realizati din „metale rare”, asa cum decalara cei de la Vincero Design. Iar prinderea bidonului cantareste doar 16 grame! Da, ai auzit bine! Probabil ca te astepti la un pret pe masura tehnologiei utilizate la crearea acestui produs. Nimic mai gresit! Pentru ca intreg sistemul, adica prinderea cu bidonul, nu costa decat 47 de dolari. Asa ca ar fi bine sa-ti rezervi unul inca de pe acum.


Sunt multe informatii de aflat despre acest sistem. Te invitam pe site-ul vincero design pentru mai multe detalii.


via | Vincero Design


Vezi Comentarii (6)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + thirteen =