Acum citesti
Haibike: full-suspension cu cadru din carbon, cu motor central

Haibike pregătește un full-suspension, construit în jurul unui cadru din carbon, care va fi dotat cu un motor electric amplasat central. Momentan, germanii ne pun la dispoziție o imagine întunecată, bicicleta urmând a fi prezentată în cadrul cele mai mari expoziții de biciclete din lume, Eurobike.

Haibike_XDuro

Dezvoltarea noului e-bike a durat doi ani și va face parte din seria de full-suspension-uri XDURO Fullcarbon, reprezentată prin trei versiuni distincte: Ultimate, Pro și Rx. Toate cele trei modele vor avea parte de carbon de cea mai bună calitate, optimizat pentru o greutate cât mai mică dar și pentru rezistență mare, dat fiind faptul că acest cadru va trebui să susțină un motor electric cât și un rider pe teren denivelat.

Despre motor aflăm doar că va fi foarte puternic și că este furnizat de Bosch, fiind conectat la un acumulator Li-Ion de 400Wh. Din sistem, mai face parte și un LCD Bosch din seria Nyon, colorat, mare și care oferă multe informații despre motor și bicicletă, dar care poate fi conectat în caz de nevoie și la smartphone-ul tău.

Suspensiile de 120 mm sunt furnizate de o furcă Rock Shox SID XX World Cup și de către un amortizor ROck Shox Monarch XX. Roțile cu 6 spițe provin de la Bike Ahead, modelul BiturboS și sunt construite din carbon. Anvelopele sunt furnizate de Schwalbe, modelul Thunder Burt Evo cu o viteză mare de rulare și o greutate scăzută. Nu în ultimul rând, sistemul de transmisie provine de la Shimano, modelul XTR Di2 (electronic), cu două foi și unsprezece pinioane.

Va fi disponibilă în trei dimensiuni, cu cadru de 40, 45 și 50 de cm, dar prețul de achiziționare sau greutatea totală nu au fost momentan menționate.

via Haibike

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

8 + 12 =