Acum citesti
GT au lansat noul Fury de DH cu roți de 27.5 sau 29 și suspensie LTS

GT continuă să adauge biciclete în colecția celor ce folosesc suspensia LTS (Linkage Tuned Suspension). Pe lângă noile Force și Sensor, s-a lansat acum noul Fury care are toate caracteristicile unei biciclete moderne de DH.

Chiar dacă suspensia are același design cu 4 brațe ca celelalte modele, Fury alungește componentele și izolează suspensia și transmisia cu un rulment suplimentar integrat în chainstay, concentric cu pivotul principal. Acesta a permis celor de la GT să optimizeze eficiența la pedalat, să mărească tracțiunea și să elimine feedback-ul de la pedalat. Rezultatul e o bicicletă care permite atacarea cu încredere a obstacolelor de pe orice traseu.

Fury se adaptează foarte bine nevoilor utilizatorilor. Prima opțiune este cea a roților de 27.5 sau de 29. Aceasta aduce și o schimbare a cursei suspensiei de la 200 mm la 27.5 la 190 pentru 29. În ambele configurații bicicleta are aceiași geometrie, dar și aceasta poate fi modificată. Folosind unul dintre cele două cip-uri, bicicleta poate fi modificată între modurile high și low cu o variație de 0.75 de grade la unghiul furcii și de 6 mm la înălțimea monoblocului. De asemenea se poate ajusta distanța între roți cu 10 mm și chiar mai mult folosind diferite tipuri de cuveți.

Există trei alegeri la cumpărare în funcție de dimensiunea roților. Bicicletele complete sunt vândute cu o singură mărime de roată care nu se poate schimba iar aceasta depinde de model. Fury Carbon Expert e disponibilă doar cu roți de 27.5 și cursa de 200 mm.

Fury Pro în schimb folosește roți ce depind de mărimea cadrului. Pentru mărimile S sau M vine cu roți de 27.5 și cursă de 200 mm dar pentru M și L ea vine cu roți de 29 și cursă de 190 mm. Se observă că mărimea M are două versiuni, la alegere.

Fury Carbon Team edition vine în schimb exclusiv cu roți de 29 și cursă de 190 mm. Pentru cei ce nu sunt siguri de mărimea roților dorite sau vor să aibă posibilitatea de a alege, trebuie ales cadrul separat Fury Carbon Team care include un Switch Kit ce permite folosirea ambelor mărimi. Kit-ul vine doar cu cadrul separat și nu funcționează cu bicicletele complete.

Toate modelele au acum triunghiul principal din carbon și folosesc tehnologia GT FOC Ultra 2 pentru pereți interiori fini, greutate redusă și rezistență mărită. Este prezentă și tehnologia de canale pentru cabluri GT Groove Tuve care oferă un aspect integrat fără dificultățile rutării interne. Cablurile trac prin protecția integrată a cadrului, care e demontabilă și se instalează peste cabluri.

Cadrul mai are pivoți LockR, monobloc filetat, amortizor metric cu prindere trunnion, prindere demontabilă ISCG 05, butuc Boost 148 mm și chiar și spațiu pentru un bidon.

Prețurile pentru Fury încep cu 4000 $ pentru echiparea Expert cu roți de 27.5. Modelul Pro cu roți 27.5 sau 29 costă 5.500 $ iar modelul Team disponibil doar cu roți de 29 costă 7.500 $. Cadrul va fi disponibil la prețul de 3000 $.

Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three + 10 =