Acum citesti
Ghost H AMR: o bicicletă pregătită pentru sfârșitul lumii

Dacă te numeri printre cei care apar intervievați în emisiuni despre sfârșitul lumii, atunci pe lângă conservele de mâncare și alte provizii, ar trebui ca în pivnița ta să se regăsească și această bicicletă, aparent pregătită pentru ziua în care Pământul va fi atacat de zombie. Sau înghițit de foc.

ghost-h-amir-1Dacă ești totuși mai optimist decât atât, atunci această bicicletă ar putea să-ți fie partener de încredere pentru aventurile pe care ți le planifici. Aventuri de mai multe zile, căci noul Ghost H AMR a fost gândit ca să care cât mai multe bagaje. În fond, fiecare spațiu mic, în care putea fi introdus o geantă, a fost folosit cu încredere. De aceea bicicleta poate părea încărcată, dar cui îi mai pasă atât timp cât poți să iei cu tine tot ce-ți dorești?

ghost-h-amir-2Roțile 27 Plus alături de geometria ceva mai agresivă te vor asigura că potecile pe care le parcurgi vor fi dintre cele mai sigure. Iar dacă nu vrei un set de anvelope atât de late, atunci acest cadru, cât și furca, îți oferă posibilitatea de a monta un set de roți de 29 de inch. Cât se poate de corect!

ghost-h-amir-3Se presupune deci că vei aborda trasee lungi și poate și mai dificile, iar cu atâta încărcătură pe bicicletă cu siguranță nu vei avea ce face cu un sistem de transmisie cu o foaie. Așadar, noul Ghost va fi echipat cu o transmisie 2×10, pentru a oferi rapoarte variate dar și pentru a menține costul de achiziție scăzut. Dacă totuși această variantă ți se pare prea banală și ești de părere că vecinul va râde de transmisia 2×10, atunci mai ai la dispoziție o transmisie Pinion P1.18 (adică o cutie de viteze), un Shimano XT 1×11 ca să deovedești că ești viteaz sau un SLX 2×11 pentru multivalență.

Cursa ambelor suspensii are 140mm, iar ambele axuri vin sub standardul BOOST, deci sunt late! Unghiul headtube-ului este poziționat la 67.5 grade, iar cel al seat tube-ului, la 75 de grade, informații utile pentru cei care chiar consideră că merită să achiziționeze această bicicletă. Oricum, o bicicletă care promite performanță și care arată și bine pe deasupra, cu mențiunea că așa încărcată, nu va părea niciodată rapidă. Va fi disponibilă pentru 2017.

via Ghost

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve + sixteen =