Acum citesti
Turultrans, ziua 1

Ziua întâi de ieri din Turultrans a fost excelentă. Vremea bună a ținut cu noi și pentru cei 117 km am putut să pedalăm văzându-ne doar de drum. A fost o zi bună de încălzire întrucât azi avem de traversat Transalpina.

P9080647

Între Curtea de Arges și Novaci asfaltul a fost foarte bun pentru majoritatea drumului, mai puțin 15 km pe porțiunea Horezu – Polovragi. Drumul este în lucru, cu accent pe FOARTE în lucru. Arată cât se poate de bine cu un forestier cu rampe de 12℅. Abia puteam înainta cu 5 la oră la deal, dar și la vale. Până acum Turultrans decurge excelent și abia așteptam să „cățăram” Transalpina.

Vezi Comentariu (1)
  • In 2009, cand am pus o intrebare pe un forum, care se baga la o iesire pe Transalpina sa o traverseze cu grupul meu de prieteni, am primit un raspuns de la cineva ca „nu e panica, de traversat o putem traversa in 5 secunde, mai greu e sa o parcurgem de la un capat la altul – cam 200 de km”.

    Oricum, felicitari pentru initiativa. Spor la pedalat si vreme buna va doresc.

    Eu n-am reusit decat sa merg pana in satul Rod, incepand din Tilisca. M-am intors din cauza vremii si a unor dureri groaznice de spate.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × one =