Acum citesti
Strava elimină suportul pentru senzori BTLE și ANT+ din aplicație

Strava a anunțat că aplicația lor de smartphone nu va mai oferi suport pentru conectarea senzorilor Bluetooth și ANT+, o veste proastă pentru cei ce își înregistrează turele cu telefonul!

Aceștia au motivat decizia cu faptul că au descoperit un bug ce face ca împerecherea senzorilor de puls și de putere pe Bluetooth să provoace blocarea aplicației. Pentru a evita asta, aplicația Strava nu va mai permite conectarea directă a dispozitivelor pe Bluetooth și ANT+, deoarece marea majoritate a celor ce înregistrează turele direct cu telefonul nu folosesc astfel de senzori.

Nimic nu se schimbă pentru cei ce înregistrează turele cu computere de bicicletă sau ceasuri cu GPS cum ar fi cele Garmin, dar cei ce folosesc doar aplicația pentru înregistrare nu vor mai putea să capteze datele despre putere și puls.

Strava spune că dorește să ofere o aplicație stabilă și sigură atunci când e folosită pentru înregistrarea turelor și că măsura va îmbunătăți enorm stabilitatea aplicației.

Schimbarea se va produce din 28 octombrie iar Strava recomandă ca toți cei afectați să folosească alte aplicații de smartphone care încarcă apoi automat activitățile în Strava.

Vezi Comentarii (6)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 1 =