Acum citesti
SkidCruiser sau cum să cobori în viteză altfel decât pe două roți

Chiar așa, cum altfel? Pe trei roți, desigur! Poate că SkidCruiser-ul îți amintește de tricicletele din copilărie, însă acum a evoluat către o unealtă pentru oameni mari în căutare de distracție.

Se bazează pe un cadru din aluminiu, pe care-l poți achiziționa pentru 460 de euro. Desigur, poți achiziționa și SkidCruiser-ul complet, pentru nu mai puțin de 770 de euro. O sumă destul mare pentru un vehicul cu trei roți pe care nu prea poți să pedalezi. Dar producătorul ne îndrumă să nu ne facem prea multe griji: odată ce începi să cobori, uiți de faptul că nu ai pedale și defapt, realizezi că nici măcar nu ai nevoie de ele.

Vei avea nevoie mai mult ca sigur de un oraș cu străzi în coborâre ca să-l poți folosi, altfel nu te va ajuta mai mult ca un ceas de perete fără baterii. Din fericire avem orașe în România cu astfel de drumuri, dar din nefericire calitatea acestora este îndoielnică, ceea ce face ca utilizarea SkidCruiser-ului să se transforme în sport extrem (nu că n-ar fi suficient de extrem) sau într-un act comparabil cu semnarea proprie-i sentiințe la moarte.

În orice caz, poți afla mai multe pe site-ul producătorului, la adresa spleenworks.com.

via Spleen Works

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

two × five =