Acum citesti
Participare consistentă la Etapa Maros

Căldura nu a fost un motiv suficient de convingător pentru a-i determina pe iubitorii de pedalat să se închidă în casă weekend-ul trecut. Situația a stat la fel și la a 3-a etapă a campionatului Clujul Pedalează, unde aproape 200 de persoane au luat startul.

Etapa a III-a Maros s-a desfășurat în Pădurea Făget de lângă Cluj-Napoca în zona observatorului astronomic. Întrecerea a beneficiat de participarea concurenților veniți din mai multe localități, cum ar fi Baia Mare, Brașov, Oradea, Timișoara, Târgu-Mureș, Dej, Turda sau Alba-Iulia. Pe liste figurau 224 de persoane înscrise la start, dar duminică 187 dintre ei s-au aliniat la linia de pornire. Cel mai tânăr participant are 3 ani și cel mai în vârstă 56 ani. În total au existat 19 categorii, de la copiii care au participat cu triciclete, la cursa Elite, câștigată de Elisei Miron de la Team Marossport. Clasamentele pot fi găsite aici.

Comunitatea bicicliștilor este în continuă creștere și atrage persoane din mai multe domenii. Doi piloți cunoscuți din echipa de raliu Napoca Rally Team au fost alături de concurenți la startul competiției, fiind vorba despre Marco Tempestini și Danny Ungur. Cei doi nu s-au sfiit să își prezinte mașina lor de cursă celor aflați la concurs.

Organizatorii doresc să mulțumească pe această cale partenerilor, sponsorilor și colaboratorilor: Maros Bike, Compexit Trading, Skoda, Infinity Torphy, Art Soft, Imprezzio,  TVR Cluj, Primăria Cluj-Napoca, Coca-Cola, Adidas, Portbagaje Auto, Profinox, Verla, Pralina, Mega Print, Verla, Angelli, Serviciul de ajutor Maltez, Prisaca Transilvania, Bronto, Benkoop, Karcher, Restaurantul Shanghai, Eta Asociatia pentru etică în traficul auto, Arobs, Menatwork, Radioamatori.ro, Radio România Actualități, Szabadsag, Transilvania Look, Transilvania Live, 24 Fun, City News.ro, Ciclism.ro, Freeride.ro, MBike.ro și nu în ultimul rând voluntarilor care au fost alături de aceștia.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

one × two =