Acum citesti
În Ventura County, California, fixie-urile au fost scoase în afara legii

Vești nu tocmai bune pentru curierii sau iubitorii de lipsă a frânelor din Ventura County, un district al statului California. În urma unui accident între doi bicicliști, unul dintre ei călare pe o bicicletă fixie, autoritățile au decis să scoată în afara legii orice bicicletă care nu are un sistem de frânare.

semester

Circumstanțele accidentului sunt și mai grave cu cât cel care a provocat accidentul a fost cel de pe fixie, care a și fugit de la locul accidentului, lasându-l pe cel vătămat să își găsească singur ajutor. Astfel, autoritățile din Ventura County au promulgat o lege care interzice conducerea oricărui tip de bicicletă sau de bicicletă asistată de un motor, fără frâne.

Vezi Comentarii (8)
  • Ce usor va mai este sa comentati neavand habar de ceea ce vorbiți.
    Bicicleta cu pinionul fix este mai putin periculoasă, odata obișnuit, decat cea cu frane; însă in acest moment cei care nu s-au mai dat niciodată cu o fixie ma vor contrazice.
    Ieșiți in strainatate sa vedeti cum sunt privite fixie bike si mai lăsați youtube-ul in pace.
    It’s easy; get fixie!

  • @Valentin: bicicleta cu pinionul fix este la fel de periculoasa/putin periculoasa ca o bicicleta normala (odata obisnuit pe fixie). este bicicleta si ea, deci principiile de „periculozitate” se aplica in continuare. in cazul in care vrei sa-mi spui ca nu-i asa, vreau doar sa completez ca am facut sport de performanta pe fixie. si da, e intr-adevar foarte amuzanta.

  • va scapă un singur detaliu, bicicletele fixed gear au frana. trebuie numai sa stii sa faci skid, adica sa te antrenezi un pic înainte sa ieși in trafic.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five + 13 =