Acum citesti
Două fete care mergeau pe o bicicletă au fost accidentate de un șofer

Un nou accident care demonstrează potențialul distructiv pe care îl are iresponsabilitatea s-a consumat ieri seară în județul Cluj, din fericire, fără a fi consemnat vreun deces. Un șofer care consumase alcool a acroșat două minore care mergeau amândouă pe o singură bicicletă, ducând la rănirea lor.

cluj

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 19.35, conform citynews.ro, care oferă detalii privind contextul întâmplării. Un bărbat de 41 de ani, din comuna Ceanu Mare, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 150, a acroşat o bicicletă pe care se deplasau două minore, în vârstă de 12, respectiv 6 ani, care au pătruns pe partea carosabilă fără să se asigure. În urma impactului cele două fete au fost rănite ușor. Polițiștii l-au supus pe șofer testării cu aparatul etilotest, stabilindu-se că acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, având o concentraţie de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Sursa: Citynews.ro

Vezi Comentarii (2)
  • Daca intra pe carosabil fara sa se asigure, e normal sa se intample si nenorociri.
    Din cauza lor, si alti biciclisti sufera(fiind baga-ti toti in aceeasi oala).
    Si in Oradea a fost un accident mortal cu ceva perioada in urma, pt ca biciclistul pe un bulevard era pe banda 2 si a vrut sa vireze stanga pe linie continua. Nu are nici o vine masina ca l-a lovit. Daca nu te asiguri o patesti ca esti cu bita ca esti cu masina.

  • @ Timo – ai perfecta dreptate si din pacate si la tv astfel de stiri sunt prezentate intr-un mod in care sa faca cat mai multa „senzatie” nu intr-un mod obiectiv. Din cauza unora vom plati toti. Evident ca in cazul de fatza soferul are partea lui de vina pt care trebuie sa plateasca, nu trebuia sa consume alcool. Stirea asta ma indeamna sa nu mai ezit si sa-mi cumpar o jacheta reflectorizanta pt ca stopul s-ar putea sa nu fie de ajuns…..

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × 1 =