Acum citesti
Concurs Arisun. Câștigă orice anvelopă pliabilă de la Arisun și Syncromate!

Anvelopele de bicicletă Arisun sunt produse de Zhongce Rubber Company, cel mai mare producător de anvelope din China. Fondată în 1958, firma are astăzi peste 20.000 de angajați, în 2011 devenind al 11lea cel mai mare producător de anvelope din lume. Firma produce cauciucuri pentru orice îți trece prin minte, de la mașini, camioane și motociclete, la scootere, tractoare, atv-uri și evident, biciclete. Doar la capitolul biciclete Arisun produce peste 100 milioane de anvelope pe an. Arisun este marca de top a companiei fiind vârful de lance al producției celor de la Zhongce Rubber Company.

Poate numele mărcii nu sună „european” și poate nici nu are „strălucirea” brandurilor consacrate de pe piață, însă Arisun dispune de tehnologii care rivalizează cu cele mai bune anvelope concurente din lume. Cauciucurile Arisun sunt disponibile în trei variante de TPI: 120 pentru concursuri, 60 pentru performanță și antrenamente și 30 pentru sport și touring. Variantele de talon sunt și acestea de ultima oră, pliabile sau pe sârmă. Protecția la pană este clasificată pe cinci niveluri și variază în funcție de destinația anvelopei și preț.

În plus protecția transversală este și aceasta disponibilă în trei variante: RB2, RB2 +B și RB2 PRO. Nu în ultimul rând anvelopele Arisun pentru bicicleta dispun de cinci opțiuni de compuși, fiecare creat special pentru o anumită ramură a ciclismului: C3 XC, C3 AM, C3 DH, C2 PRO și C2 ULTRA. În funcție de destinația anvelopei aceasta poate conține până la 3 compuși de cauciuc.

Cu ocazia lansării anvelopelor Arisun în România, importatorul oficial Syncromate te invită să câștigi orice anvelopă Arisun din oferta lor.

Răspunde corect la două întrebări și poți câștiga o pereche din orice anvelopă pliabilă Arisun pe care ți-o dorești indiferent de mărime (26; 27,5 sau 29 inch) și indiferent de destinație (mtb, șosea sau touring/gravel).Vor exista în total trei câștigători, așadar trei premii. Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți pe Random.org. Concursul durează două săptămâni, în perioada 8-21 mai ora 23:59. Luni 22 mai vor fi anunțați cei trei câștigători. Ei își vor putea alege premiul dorit dintre produsele prezente pe această pagină.

  1. Care este tehnologia dezvoltată de Zhongce Rubber Company care protejează pereții laterali ai anvelopelor Arisun?
  2. Câte modele de anvelope pliabile Arisun pentru mtb sunt disponibile în oferta importatorului Syncromate?

Concursul Arisun s-a încheiat. Răspunsurile corecte erau:

  1. RSD și/sau RSD+
  2. Trei modele

Câștigătorii sunt:

Giura Dan din Alba Iulia
Sasu Robert din Sibiu
Scarlat Catalin din Bucuresti

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

5 × 2 =