Campina Open MTB este finalist la Gala Voluntarilor!

0

Echipa Câmpina Open MTB – Race for Autism se numără printre finaliștii Galei Naționale a Voluntarilor, ediția 2017, la categoria Echipa de voluntari a anului!

La ediția 2017 a concursului, a fost cea mai numeroasă, entuziastă și motivată echipă de voluntari, iar acum organizatorii așteaptă cu nerăbdare decizia juriului. Pentru cei 200 de voluntari ei își doresc premiul cel mare însă, separat de etapa de jurizare, echipa poate intra și în cursa pentru Premiile Publicului.

Câmpina Open MTB are nevoie de votul vostru!

De la organizator:

Parteneriatul nostru cu LEMET merge ma departe.

Partenerul nostru încă de la prima ediție CMTB, Lemet ne susține în acest an într-o altă serie de evenimente sportive. Lem’s, brandul 100% românesc al Lemet este susținătorul nostru în participarea la două curse de anduranță de 120, respectiv 250 km.

În luna septembrie a acestui an, două dintre colegele noastre au alergat 120 km la Half Marathon des Sables Fuerteventura și au strâns donații în valoare de aproximativ 3.000 lei prin intermediul Galantom, sumă alocată unui proiect dedicat tot tinerilor voluntari din Prahova.

Proiectul ”Tineri voluntari vorbind copiilor despre sănătate” va pregăti 20 de tineri pentru a susține sesiuni de educație pentru sănătate în 3 din comunități rurale.

La sfârșitul lunii, Lem’s va susține participarea unui membru al echipei RAA la Marathon des Sables Peru, prima ediție a celebrului MDS, organizată în cel mai arid deșert al Americii de Sud.

În această cursă, care va lua startul pe 28 noiembrie, Fundația Romanian Angel Appeal va fi reprezentată de trei participanți care și de această dată vor alerga pentru o cauză socială. Totodată este singura echipă de români prezentă în cursa de 250 km la Marathon de Sables Peru. Cu sprijinul vostru generos vom reuși să strângem suma de 3000 ron, necesară pentru finanțarea a trei proiecte sociale, inițiate și derulate de voluntarii.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCum e să fii virgin la North Shore?
Articolul următorBombtrack Beyond+ ADV e gata de orice expediție sau provocare
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

two × three =