Acum citesti
BUS Giant confirmă evoluțiile bune prin succesul de la Râșnov

Departe de arșița câmpiei, la poalele munților și de-a lungul acestora, luptele cicliste se dau din greu. Riderii de mountain bike se întrec weekend de weekend pentru prima treaptă a podiumului, iar echipa BUS Giant are câștig de cauză tot mai des. Cel mai recent exemplu este concursul de aventură Cheile Râșnoavei, unde Răzvan Jugănaru a reușit să se impună.

Întrecerea care a început la Cheile Râșnoavei a trecut pe lângă masivul Postăvaru, versantul nordic al Bucegilor și prin Padina Crucii și a propus două trasee, unul de 18 kilometri și altul de 57. Concursul a presupus, opțional, și o probă de alergare montană. Din partea BUS Giant, Marian Frunzeanu și Răzvan Jugănaru au fost protagoniștii cursei, cel din urmă reușind să își adjudece victoria după mai bine de două ore și jumătate de pedalat.

Răzvan Jugănaru confirmă forma bună în care se află, el câștigând acum două săptămâni Maratonul Vinului, și repetând performanța și în weekend-ul trecut. Prin evoluția sa de sâmbătă, el a învins nu doar la categoria sa de vârstă, 21-30 de ani, ci și în clasamentul general, fiind cel mai rapid concurent de pe traseul de 57 de kilometri. Marian Frunzeanu a avut si el rezultate foarte bune, fiind cel mai bun din categoria de vârstă 31-44 de ani.

Vezi Comentarii (3)
  • Sa intelegem ca e un articol platit. Nu se spune nimic despre cursa, nimic despre restul participantilor, nimic despre fete si alte categorii…

  • Nu iti pot spune ce sa intelegi, dar iti pot spune ca este un articol despre evolutia echipei BUS Giant la respectivul concurs. Nu se spune nimic despre cursa si nimic despre restul pentru ca nu ni s-au comunicat astfel de informatii din partea organizatorilor si pentru ca acest articol este un comunicat de presa al echipei in cauza.

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 − 5 =