Acum citesti
Black Friday-ul bicicletelor în miez de vară, de la Pegas

Reduceri de până la 60% la biciclete și accesorii. Din 23 august și până pe 12 septembrie ai cele mai mari reduceri din sezon la biciclete. Pegas dă startul unei campanii de discounturi la biciclete tocmai vara, în plin sezon, deoarece dorește să inițieze o campanie de conștientizare a importanței mersului pe două roți. Trendul setat de Pegas continuă și anul acesta cu reduceri pe măsură și discounturi generale la produsele din portofoliu.

Fă-ți curaj cu Pegas și mergi pe două roți. Și ce motivație mai bună pentru a începe să pedalezi poți avea decât un Black Friday al bicicletelor în mijlocul verii.

Pegas te așteaptă cu o reducere generală de 23% la toate bicicletele și accesoriile, dar fiecare categorie în parte va avea unul sau mai multe produse vedetă astfel încât poți găsi bicicleta visurilor tale cu un discount de până la 60%.

Din 23 august și până pe 12 septembrie, defilăm cu reduceri mari la biciclete și accesorii, dar spre deosebire de vremurile trecute, portofoliul Pegas este acum reprezentat de o gamă completă care se pliază perfect pentru toate vârstele. Indiferent dacă înveți să mergi pe două roți sau vrei să-ți iei o bicicletă să te dai la munte, oriunde vrei să pedalezi un Pegas te așteaptă. Gama Pegas de anul acesta conține modele de bicicletă pentru oricine vrea să meargă pe două roți sau dorește să își cumpere o bicicletă la un preț atractiv.

Astfel, dacă vrei să-ți iei o bicicletă pliabilă, vei găsi modelul Practic Retro cu o reducere de 42% sau modelul Teoretic cu discount de 40%. Tot pentru oraș, bicicleta Clasic 2S are discount de 30%, în timp ce bicicletele tematice Strada Iconic vor avea o reducere de 44%. Pentru munte, am pregătit o reducere de 36% la modelul Drumuri Grele, iar dacă vrei să mergi departe, Pegas Călător are reducere de 31%.

Ca o comparație cu campania similară de reduceri de anul trecut, Pegas a suplimentat considerabil stocurile de produse pentru a beneficia de ofertă cât mai mulți oameni.

”Campania ”Fă-ți curaj cu Pegas” este destinată tuturor celor care consideră mersul pe două roți ca o alternativă la un oraș sufocat sau la ameliorarea transportului în general. De asemenea, campania este destinată celor care doresc să meargă pe bicicletă și le trebuie un mic imbold pentru a o face. Aici vine în ajutor gama Pegas de biciclete, care este o gamă completă, adaptată pentru toate vârstele. Chiar dacă unii știu să meargă pe două roți sau alții sunt la început, la Pegas vor găsi bicicleta potrivită indiferent de locul unde vor vrea să pedaleze.” – Ciprian Frunzeanu, manager design

”Continuăm tradiția campaniei de 23 august fiindcă considerăm că un Black Friday al bicicletelor în mijlocul verii este un motiv excelent să urmezi motto-ul ”Fă-ți curaj cu Pegas”. Unii merg mai bine pe bicicletă, alții merg doar în oraș, altora le place muntele. La Pegas se va găsi un model numai bun pentru toți. ”Fă-ți curaj cu Pegas” este pentru oricine. Oricine vrea să înverțe mersul pe bicicletă sau oricine vrea să meargă mai departe cu bicicleta. Este o atitudine și o manieră în același timp. Atât timp cât oamenii petrec mai mult timp în șa, campania noastră își atinge obiectivul.” – Adrian Stanciu, CEO Pegas

Pegas este reprezentat pe piața din România cu o rețea 10 magazine proprii în București, Cluj, Brașov, Constanța și Timișoara la care se adaugă o platformă națională de parteneri.

Pegas este cel mai provocator proiect românesc legat de transportul alternativ. Este un proiect despre construirea identităţii, culturii şi civilizaţiei unei naţiuni făcând apel la rădăcini, dar inovând într-o perspectivă competitivă.

Astăzi, Pegas conține în egală măsură pasiunea pentru biciclete, cea pentru identitate urbană și dorința de a construi un brand puternic românesc. Pe lângă nostalgie, Pegas investește în cercetare și dezvoltare de produse noi cu design funcțional.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 − five =