Acum citesti
Black Friday 2018 în România la biciclete, piese, echipamente şi accesorii

Ofertele pentru 2019 pot fi accesate aici.

Black Friday! Moment de bucurie și de spart pușculițele, nu? Vă invităm în cele ce urmează, să analizați ofertele speciale ale magazinelor de biciclete, piese, echipamente şi accesorii pentru biciclete din România și să vedeți dacă produsul urmărit de voi are în sfârșit un preț “de nerefuzat”. Țineți cont de faptul că fiecare magazin dispune de altă ofertă și condiții diferite de desfășurare a promoției. De asemenea nu toate magazinele organizează Black Friday în aceeași perioadă. Din acest motiv te rugăm să studiezi cu atenție condițiile specifice fiecărei campanii în parte.

Această listă va fi actualizată zilnic pe măsură ce primim informații noi la redacție.

Bikewear, site-ul dedicat echipamentului pentru ciclism, anunță Black Friday în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie. Printre produsele ce dispun de reduceri se numără și mărcile de echipament Biemme și Nalini. Intreaga ofertă este centralizată aici.

 

Bike Online va organiza Black Friday anul acesta, pe o perioada mai lunga, preturile reduse vor fi valabile in perioada: 23.11-17.12.2018. Reducerile vor fi intre 10 – 50% , iar promotia va incepe vineri, 23 noiembrie orele 00.00. Se va termina in data de 17 Decembrie la orele 24.00. Marcile care vor intra la promotie sunt: Centurion, Neuzer, Kellys, Hayes, Sun Ringle, SR Suntour, Race Face, Altrix, Michelin, etc. Ofertele vor fi centralizate pe site-ul magazinului si vor aparea Joi noaptea la orele 24.00.

CycleMaster anunță Black Friday doar vineri, pe 23 noiembrie conform tradiției americane. Vor fi reduceri la toată gama de produse, de până la 60%. Cele mai interesante produse vor fi roțile custom, foile de angrenaj, dar și echipamentul de sezon. Reducerile vor fi disponibile în limita stocului. Vor fi preluate doar comenzile făcute online, pe site.

BikeServ ne transmite reducerile pe care le are acum de Black Friday, care vor fi între 17 și 69%. Perioada promoției este 16-30 noiembrie. Astfel, vor fi discounturi de până la 69% la biciclete de copii, 42% la biciclete electrice, 64% la accesorii, 69% la piese și componente și până la 47% la echipamente. Oferta o găsiți aici.

 

MarosBike organizează Black Friday pe o perioadă mai lungă. Așadar avem reduceri de pe 12 noiembrie până pe 3 decembrie ora 12. Ni s-a transmis că vor fi reduse peste 24.000 de produse, cu cel mai mare discount de 70% și că zilnic sunt adăugate produse noi cu reducere. Întreaga promoție Black Friday o găsiți aici.

 

Căști, ochelari de sport și ochelari de soare oferind confort deosebit și protecție extraordinară, precum și alte articole la cele mai bune oferte ale anului! Chiar și cu reducere de 50%, doar între 23-25 noiembrie, începând de vineri dimineața, ora 6!

. Toate ofertele sunt centralizate aici.

 

Kerobike este prezent zilele acestea cu oferta lor de Black Friday. Promoția ține de pe 16 pe 23 noiembrie. Toate ofertele sunt centralizate aici.

 

 

Biciclop anunță o ofertă tentantă la biciclete, trotinete, accesorii și echipament de iarnă, de până la 50%, promoția fiind activă în două perioade: 16-18 noiembrie și 23-25 noiembrie. La ofertă se află bicicletele Romet, Merida, Cannondale, Strida, Dahon, Koliken, trotinetele Razor, accesoriile MasterLock, Pro-Tec și Union, mastile sportive Naroo, snowboard-urile Arbor și echipamentul de iarnă Hannah. Ofertele sunt centralizate aici.

Bby Motors organizează Black Friday în perioada 16-25 noiembrie. Promoția va fi valabila pentru produsele selectate aflate pe stoc și va acoperi toate categoriile de produse, de la biciclete și accesorii la piese și echipamente, chiar și articole de ski. Lista articolelor din promotie este adusă la zi cu noi produse ce vor intra în stoc în această perioadă.

Drag Bicycles lansează ofertele cu ocazia Black Friday în zilele de 16 și 17 noiembrie. Ni s-a spus că cea mai mică reducere va fi de 20% și de aici tot în sus. Ofertele sunt valabile doar în magazinul DragZone din București.

 

ExtremeRiders dă startul ofertelor de Black Friday începând cu data de 16 noimebrie. Vor fi reduceri de până la 50% la echipament și accesorii și 35% la biciclete. Fiind firmă de distribuție produsele vor putea fi achiziționate doar de la dealerii Extreme Riders. Data la care se încheie Black Friday va fi stabilită de fiecare dealer în parte. Ofertele Extreme Riders sunt centralizate la această adresă.

Trisport anunță Black Friday în zilele de 16, 17 și 18 noiembrie cu discounturi până la 57%. În 16 noiembrie magazinul va fi deschis între orele 00.00-02.00 pentru cei ce vor să prindă ofertele direct. Pentru aceștia sunt disponibile cupoane de 15 lei pentru Taxify și Uber. Cei ce vin în magazin primesc cadou o centură de alergare. Garmin Fenix 5 la 1499 lei, Edge Explore la 999 lei, biciclete de top Orbea, alte reduceri gasiti pe pagina specială.

Moș Ion Roată anunță reduceri la mărcile proprii Felt, Castelli, Vittoria, Catlike, XLC, dar și la mărcile pentru care este distribuitor. În total vor fi peste 2500 de produse la vânzare cu preț redus. Cea mai mare reducere va fi de 46%. Toate produsele aflate în promoție de Black Friday vor fi disponibile la acest link. La Moș Ion Roată, Black Friday are loc doar în zilele de 16 și 17 noiembrie.

Veloteca organizează Black Friday 2018 în perioada 16-23 noiembrie. Ni s-a transmis că vor fi produse care vor avea prețuri chiar și sub valoarea de achiziție. Ofertele nu se limitează doar la biciclete ci vor continua cu echipamente pentru ciclism, alergare, outdoor, trotinete, electronice etc. Toate ofertele vor fi afișate aici.

 

BikeXpert aniversează această sărbătoare americană pe dată de 16 noiembrie. Până pe această dată îți poți înscrie adresa de mail aici pentru a fi anunțat când se activează ofertele. Ni s-a spus că va fi cel mai mare Black Friday organizat vreodată de BikeXpert, cu reduceri de până la 50% la biciclete, 60% la echipament și 70% la accesorii.

 

Fakir Antipană ne-au informat că pentru ei Black Friday va fi în perioada 15-30 noiembrie. Este cel mai bun moment din an când îți poți cumpăra soluție antipană cu 50% reducere, susținând în același timp industria românească. Există două variante pentru acest produs: Fakir LTX (pe bază de latex) și Fakir FKR01 (pe bază de kevlar). Prețul final va fi de 49 lei în loc de 98 lei pentru un recipient de 1L. Comenzile se pot face aici.

DHS Biciclete și DHS Bike Parts anunță Black Friday în perioada 15-25 noiembrie. Reducerile de 30% la bicicletele Devron, DHS și Kreativ; 30% la fithess; 30% puericultură și de 50% la piese și accesorii ciclism vor fi disponibile în magazinele DHS Bike Deva, Sibiu, Cluj, Timișoara și Cicletarie by DHS Bike Parts București. Linkul cu reducerile va fi disponibil pe site-ul oficial.

UVX Craiova anunță reduceri la bicicletele Silverback, ochelarii sport 720armour, carturile cu pedale Dino Cars și alte câteva mărci pentru întreaga lună noiembrie. Toate ofertele speciale sunt centralizate la această adresă.

 

Pegas ne-a transmis că pentru ei Black Friday are loc în perioada 16-30 noiembrie. Vor fi peste 20 de modele de biciclete cu prețuri reduse însă cinci modele vor avea preț cu 80% mai mic: Pegas Drumuri Grele, Șoim, Practic Retro, Cutezător și E-Longboard-ul Scandal. Ofertele vor fi de găsit pe site-ul oficial.

 

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

4 − four =