Acum citesti
Bicicliști amendați pentru că au pedalat prin centrul Timișoarei

Decizia prin care edilii Timișoarei au interzis mersul pe bicicletă prin centrul Timișoarei este luată foarte în serios de polițiști, care au început să împartă cu generozitate amenzi printre bicicliștii care au încălcat legea, relatează Opinia Timișoarei.

biciclete_timisoara1

Propunerea Poliției Locale din Timișoara a fost într-un final aprobată de primarul Nicolae Robu vara trecută, iar prevederile în acest sens interzic accesul bicicliștilor în Piața Victoriei și pe strada Alba iulia, în perioada 1 mai – 31 octombrie, între orele 18:00 și 22:00. Aceasta pare a fi varianta rezonabilă a propunerii, prin care inițial se interzicea accesul total al bicicliștilor în zonele mai sus amintite.

Dacă anul trecut, Poliția Locală a aplicat peste 200 de sancțiuni, însă doar 8 amenzi, deja în prima săptămână de intrare în vigoare a interdicției pentru anul 2014, 32 de bicicliști au fost sancționați. De asemenea, sursa menționată indică faptul că indicatoarele montate în centru sunt insuficiente în Piața Victoriei putându-se intra prin 9 zone, iar semnele sunt puse doar la 3 intrări.

Sursa: Opinia Timișoarei

Vezi Comentarii (2)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

9 + 3 =