Acum citesti
Arată ca un profesionist pe cursieră cu suportul K-Edge pentru numărul de concurs

Pentru doar 19,99 $ și tu poți arăta ca un profesionist pe bicicleta de șosea. K-Edge spune că după ce l-a furnizat echipelor de Worldtour în ultimii ani, suportul de număr de concurs K-Edge a devenit cel mai solicitat produs al lor. Echipele care au folosit acest suport pentru a-și fixa numărul de concurs sunt, printre altele, Team SKY, Bora, Quick Step, GreenEdge, Lotto Soudal, Cofidis etc.

Instalarea se face în șurubul care fixează frânele de la roata spate. Kitul de instalare include tot ce este necesar pentru prinderea de bicicletă și a numărului de suport. Prețul este de 19,99$, iar greutatea anunțată este de 23 grame.

K-Edge oferă în plus și un suport de fixare a camerei GoPro, sau a oricărei camere compatibile cu modul de instalare GoPro. Acest suport înlocuiește capacul de la headset și este fabricat în așa fel încât să ofere securitatea necesară compresiei pipei. Dacă nu vrei să montezi acolo camera de acțiune, poți instala o lanternă ce dispune de fixare compatibilă GoPro. Prețul acestui suport este de 24,99$, greutatea anunțată fiind de 20g.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

fourteen − four =