Acum citesti
FreeRider.ro revine într-o nouă formă

A trecut ceva timp până ce-am ajuns să scriu acest articol. Mai precis, 5 ani. O perioadă destul de lungă pentru un vechi format al unui site care nu mai dădea randament, așadar o schimbare era imperios necesară. Din fericire, am dat de o echipă de oameni capabili care au pus umărul la realizarea noii versiuni a site-ului, cea pe care o poți vedea chiar acum pe ecranul laptopului, al tabletei (mai sunt la modă?) sau cel al telefonului tău mobil smart.

În afară de modificările evidente de grafică și relocare a unor zone pe layout, sunt și câteva lucruri care nu se văd: viteza de încărcare a site-ului, veșnicul călcâi al lui Ahile pentru FreeRider.ro, este acum net superioară. În ceea ce-o privește, ei bine, suntem în 2020. Tot în același an ne-au adus oamenii de la agenția de publicitate cu care colaborăm și pe tehnologia AMP, care permite accesarea unei pagini din Google cu viteza luminii. Totodată, vor exista și noi opțiuni pe pagină, câteva tool-uri, dar pe care vi le vom dezvălui pe măsură ce sunt gata.

Prin urmare, dat fiind faptul că lucrul la un astfel de site nu are cum să se termine niciodată, ne cerem scuze pentru disconfortul creat prin lipsa unor funcționalități sau bug-uri. Cu toate acestea, vă rămânem veșnic recunoscător dacă împărtășiți din părerile voastre în ceea ce privește noul astect al site-ului cât și din bug-urile de care v-ați lovit când l-ați vizitat.

Iar acum că am pornit în noul sezon cu dreptul, vrem să vă mulțumim încă o dată că sunteți alături de noi și că ne urmăriți cu interes. Ce-i mai bun, abia acum începe!

Dragoș Mitroi
Editor-in-chief FreeRider.ro

Vezi Comentariu (1)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

15 + 18 =