Acum citesti
FreeRider.ro devine partener media oficial al echipei BUS Giant România

Dezvoltarea scenei moutain bike-ului românesc este un fenomen la care suntem martori cu toții de câțiva ani de zile. Pe această scenă tot mai mare și-a făcut de curând apariția echipa BUS Giant România, o formație care îi include pe câțiva dintre cei mai valoroși sportivi din țara noastră, cât și câteva nume care promit multe pentru viitorul apropiat și amatori pasionați de mountain bike. Încrezători în succesul lor, noi, cei de la FreeRider.ro, am decis să îi susținem și să devenim partenerul lor media oficial, înțelegere care s-a concretizat zilele trecute.

Echipa BUS Giant România are în componență sportivi care și-au dovedit deja calitățile cu fiecare ocazie pe care au avut-o, sportivi precum fostul campion național de moutain bike Răzvan Jugănaru și actualul campion Marian Frunzeanu, dar și o sportivă de valoare certă, Beata Adrienne Piringer. Pe lângă aceștia, îl amintim și pe Mihail Rusu, rider cu experiență. Să nu îi uităm nici pe sportivi cu perspective promițătoare pentru viitor, ca juniorul Andrei Popa sau Florin Benghea care concurează la U23 și nici pe Ion Trandafir, un mare pasionat de outdoor. Totodată, echipa îi are alături la fiecare competiție pe sponsorii oficiali: GATORADE, ADRENALINE, DACIA, OMV și bineînțeles GIANT

De cealaltă parte, FreeRider.ro este cea mai citita revista de biciclete în ciuda existenței sale de doar 3 ani de zile, iar asocierea cu o echipă ambițioasă, dar, cel mai important, capabilă să își atingă scopurile este un lucru firesc, dată fiind implicarea pe care site-ul nostru o are în fenomenul mountain bike-ului românesc. Pe această cale le dorim noilor noștri parteneri, și prieteni, în același timp, mult succes în acest sezon!

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

11 − 7 =