Acum citesti
Fotografii cu noua linie de piese Sram X01

Cei de la Sram vor face mai accesibilă tehnologia utilizată pentru linia XX1, cu un angrenaj cu o foaie și 11 pinioane, prin lansarea noului sistem de transmisie Sram X01.

sram_x01_1fr

Deși din partea celor de la Sram nu există încă informații oficiale, Niner a lansat un hardtail, ROS1, pe care este montat noul sistem de transmisie. Din fotografii se poate observa angrenajul cu o singură foaie, dar care nu are brațele construite din carbon, asemenea modelului XX1. În fotografie se poate observa o foaie de 32 de dinți dar cu siguranță, foi cu mai mulți dinți vor fi disponibile pentru achiziționare. Înlocuirea foii ar trebui să se facă la fel de facil și rapid ca în cazul lui XX1.

sram_x01_2

Caseta cu 11 pinioane, va avea un pinion foarte mare, de 42 de dinți și unul foarte mic, de 10 dinți, pentru a compensa lipsa mai multor foi. Schimbătorul va utiliza tehnologia Type II, eliminând zgomotele produse de schimbător la trecerea peste denivelări și permițând în același timp blocarea patinei într-o singură poziția, pentru ca roata să poată fi demontată foarte ușor.

sram_x01_3

Zvonurile indică un cost de achiziționare de 1.000$ pentru întreg sistemul de transmisie, dar Sram nu a făcut publice încă aceste informații.

via Niner

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × 2 =