Acum citesti
Fizik aduce închiderea cu velcro pe pantofii de top cu Tempo Powerstrap R5

Ultimul model de pantof de șosea de performanță de la Fizik, Tempo Powerstrap R5, se întoarce la lucrurile simple. Dacă majoritatea companiilor au reintrodus închiderea cu șireturi pentru un aspect retro și reglare simplă, marca italiană de pantofi și șei se întoarce la cel mai simplu tip de închidere – cea cu velcro.

Tempo Powerstrap R5 nu e tocmai modelul de top de la Fizik, denumirea R5 indicând mai degrabă un pantof de mijloc de gamă de performanță. Aceștia primesc aceiași talpă din nylon ranforsat cu carbon ca modelul Tempo Overcurve R5 care folosește o închidere simplă Boa. Noul model Powerstrap este însă mai ușor față de modelul R5 standard și este și mai ieftin.

Noii pantofi sunt primii ce folosesc noul sistem de închidere Powerstrap Velcro, dar zvonurile spun că nu sunt singurul model ce va primi acest tip de închidere. În locul unei simple bucle ce prinde cele două părți ale pantofului împreună, ca la un sistem clasic, Fizik Powerstrap trece peste picior și revine înapoi, într-un mod asemănător cu cel în care funcționează sistemele pe cablu. Închiderea superioară este însă clasică.

Restul construcției pantofului este identică cu restul modelelor din gama R5, incluzând aici și materialul sintetic flexibil perforat din zona superioară.

Bineînțeles că închiderea cu velcro, chiar dacă e mai compexă, e mai ieftină decât cea cu cablu, așa că noii pantofi Tempo Powerstrap R5 vor avea prețul de 119 Euro, cu 30 Euro mai ieftini decân modelul R5 echipat cu sistem Boa. Talpa e și ea destul de ușoară, greutatea fiind de 499 g pentru o pereche.

Noii pantofi sunt disponibili în culorile negru, alb cu negru, albastru cu negru și roșu cu negru, în mărimile 36-48 și în jumătăți de mărimi între 37-47. Ei pot fi achiziționați direct de pe pagina producătorului sau din magazinele distribuitoare.

 

 

 

 

 

Informații de pe bikerumor.com

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

sixteen + 13 =