Acum citesti
Excursii pe bicicletă organizate de Orbea

Și în acest an, Orbea va organiza mai multe excursii pentru iubitorii bicicletei, fie că vorbim de pasionații de șosea, de mountain bike sau de triatlon. Dintre cele mai importante destinații vor fi etapele din Dolomiți străbătute de Turul Italiei, Atacama Bike Marathon, Sahara Occam MTB Experience și câteva cantonamente pentru triatlon și ciclism.

Excursiile ce urmează să aibă loc pot fi găsite pe site-ul Orbea, dar cu toate acestea, ne-am gândit că nu strică să dăm câteva detalii despre evenimentele enumerate mai sus.

Între 20 și 27 mai, Orbea va pune la cale un eveniment ce se desfășoară în paralel cu Turul Italiei 2012, mai exact o excursie prin Munții Dolomiți, terenul unora dintre cele mai aprige lupte dintre cicliști. Mai mult, participanții vor putea merge la antrenament cu echipa Euskaltel-Euskadi.

Sahara Occam MTB Experience va avea loc de două ori anul acesta, prima dată între 1 și 8 aprilie și pe urmă între 1 și 9 decembrie. Parcursul fabulos de-a lungul unei rute exotice va scoate în calea temerarilor masivul bazaltic din Valea Draa, cele 5 etape ale turului organizat trecând prin tot ce înseamnă deșert, de la oaze la platouri pustii.

Atacama Bike Marathon este o expediție de-a lungul celui mai uscat loc de pe pământ. Peisajele sunt unice, iar pe parcursul celor 600 de kilometri participanții vor întâlni comunități izolate, vestigii arheologice ale unor culturi de multă vreme dispărute, rezervații naturale, lacuri sărate, vulcani activi și fauna specifică. Timp de 9 zile, cei care iau parte la această aventură vor urca de la 1.000 de metri altitudine până la 4.500 de metri. Atacama Bike Marathon se desfășoară tot bianual, între 1 și 14 iulie și 11-23 noiembrie.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

6 − two =