Acum citesti
Shuttle special la Cupa Naţională de Enduro 2019 etapa 3 – Semenic

Cupa Naţională de Enduro 2019 continuă în iulie cu etapa a 3a care va avea loc în Semenic, duminică pe 7. Înscrierile la această etapă sunt deschise până joi 4 iulie 2019 la ora 20.

Întrucât logistica acestei etape este mai dificilă, iar urcările pănă la starturile câtorva speciale sunt lungi, organizatorii au decis ca o parte din transferurile dintre probele speciale să se facă cu shuttle-bus sau telescaun. Vom avea transfer shuttle-bus de la Văliug până pe platoul muntelui Semenic (13 km) pentru prima probă specială, iar o parte din transferurile 3 şi 4 (700 m lungime) se va face cu telescaunul de la Casa Baraj, unde are loc Startul general.

Etapa a 3a din CN Enduro 2019 va oferi un traseu cu 1.051 m urcare şi 1.816 m în coborâre. Totalul probelor speciale va însuma 10 km, iar totalul pedalat pe bicicletă la Semenic Enduro va fi de 23 km.

  • Numărul de probe speciale: 4
  • Km PS-uri: 10
  • Km total cursă: 23
  • Numărul de zile de concurs: 1
  • Diferență de nivel: 816 m

Nu uitaţi că în aceeaşi perioadă are loc la Reşiţa evenimentul muzical Custom Festival, locurile de cazare în zonă, Reşiţa şi Semenic, fiind cu această ocazie foarte solicitate. Aşadar asiguraţi-vă din vreme că aveţi unde sta.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 20 =