Shuttle special la Cupa Naţională de Enduro 2019 etapa 3 – Semenic

0

Cupa Naţională de Enduro 2019 continuă în iulie cu etapa a 3a care va avea loc în Semenic, duminică pe 7. Înscrierile la această etapă sunt deschise până joi 4 iulie 2019 la ora 20.

Întrucât logistica acestei etape este mai dificilă, iar urcările pănă la starturile câtorva speciale sunt lungi, organizatorii au decis ca o parte din transferurile dintre probele speciale să se facă cu shuttle-bus sau telescaun. Vom avea transfer shuttle-bus de la Văliug până pe platoul muntelui Semenic (13 km) pentru prima probă specială, iar o parte din transferurile 3 şi 4 (700 m lungime) se va face cu telescaunul de la Casa Baraj, unde are loc Startul general.

Etapa a 3a din CN Enduro 2019 va oferi un traseu cu 1.051 m urcare şi 1.816 m în coborâre. Totalul probelor speciale va însuma 10 km, iar totalul pedalat pe bicicletă la Semenic Enduro va fi de 23 km.

  • Numărul de probe speciale: 4
  • Km PS-uri: 10
  • Km total cursă: 23
  • Numărul de zile de concurs: 1
  • Diferență de nivel: 816 m

Nu uitaţi că în aceeaşi perioadă are loc la Reşiţa evenimentul muzical Custom Festival, locurile de cazare în zonă, Reşiţa şi Semenic, fiind cu această ocazie foarte solicitate. Aşadar asiguraţi-vă din vreme că aveţi unde sta.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSprint GTS HDB 29er (2019)
Articolul următorSă te dai liber
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

three × 3 =