Acum citesti
Randonneurs România organizează în premieră RO-VELO Epic Tour Randonneur

În perioada 11-19 iulie 2020, în premieră pentru România, Randonneurs România va organiza brevetul din categoria BRM1200+, RO-VELO Epic Tour Randonneur, pe un traseu unic, cu distanța de 2020 de km și aproximativ 15.000 de metri diferență de nivel, pe itinerariul: București – Buzău – Focșani – Iași – Sibiu – Transfăgărășan – Sibiu – Arad – Bumbești Jiu – București. Modul de participare poate fi consultat aici.

De la organizator:

Brevetul poate fi parcurs într-una din variantele:

  • GREEN – cu respectarea etapelor stabilite de organizator, în timpul limită de 202 ore;
  • RED ONE – în ritmul ales de fiecare participant, complet pe cont propriu, cu timpul limită de 160 de ore;
  • RED TWO în aceleași condiții ca Red One, dar timp limită 202 ore.

Pentru varianta GREEN sunt disponibile 100 de locuri, iar pentru variantele RED sunt disponibile 50 de locuri în total.

Pre-înscrierile au loc în perioada 2 februarie – 2 martie, iar înscrierile în perioada 5 martie – 25 mai. Pentru preînscriere, cicliștii trebuie să fi parcurs cel puțin un brevet de minimum 600 de km în perioada 2016-2019. Pentru finalizarea și validarea înscrierilor, participanții trebuie să parcurgă un brevet de minimum 300 de km în sezonul 2020. Calendarul evenimentului poate fi consultat aici.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația Adevărații VeloPrieteni cu susținerea „Mausolee pe biciclete”, Primariei Bumbești Jiu, Reprezentanților Regionali din Buzău, Iași, Sibiu și Arad și al magazinului DragZone din București, precum și cu sprijinul oferit de o echipă de voluntari.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

1 × 4 =