Acum citesti
Juniorii pedalează 2015, ediţia a II-a

Asociaţia Bike Works organizează pe 26 aprilie 2015, în municipiul Galaţi, în parcarea magazinului Kaufland din cartierul Micro 19, cea de-a doua ediţie a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, „Juniorii Pedalează”. Astfel, cei mici vor avea avea de parcurs, pe bicicletă, un traseu care va cuprinde mai multe tipuri de obstacole pornind de parcurgerea unui traseu printre jaloane, traversarea unei scânduri înguste sau mutarea unui bidon cu apă de la un punct fix la altul. La final, copiii vor fi răsplătiţi cu diplome, trofee, medalii şi produse oferite de sponsori.

Juniorii pedaleaza galati bike works 05

Asociaţia Bike Works promovează mersul în siguranţă pe bicicletă şi de aceea trebuie să ştiţi că micuţii nu vor putea intra în concurs dacă nu poartă căşti de protecţie. În acelaşi timp, evenimentul se va desfăşura pe un circuit inchis, toata zona de concurs din parcarea centrului comercial fiind izolata fata de masini si marcata corespunzator.

Înscrierile se fac doar online pe site-ul oficial al concursului juniorii.bikeworks.ro, unde este disponibilă o aplicaţie în acest sens. Astfel, înscrierile online se închid în ziua de vineri 24 aprilie (inclusiv) la ora 24.00, iar taxa este de 20 lei per concurent.

Juniorii pedaleaza galati bike works 03

Pe site-ul juniorii.bikeworks.ro cei interesaţi pot găsi toate detaliile acestui concurs, de la regulament, înscrieri şi până la descrierea traseelor. Asociaţia Bike Works intenţionează să organizeze anul acesta încă trei ediţii ale concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii – două în mun. Brăila şi încă una în mun.Galaţi.

Juniorii pedaleaza galati bike works 01

La prima ediţie a concursului Juniorii Pedalează care a avut loc în septembrie 2014, în mun. Galaţi, cei aproximativ 50 de participanţi cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani s-au bucurat din plin de traseu, avându-i alături pe părinţi şi organizatori care nu i-au pierdut o clipă din ochi, iar muzica bună din zona podiumului a întreţinut buna-dispoziţie a tuturor.

Juniorii pedaleaza galati bike works 12

Cea de-a doua ediţie a concursului de îndemânare pe bicicletă pentru copii „Juniorii pedalează” este organizată de Asociaţia Bike Works în parteneriat cu Kaufland, Top Media, Hangarul, Dorin Bălănescu Photography şi DJ Liviu Stoica. Sponsori sunt: Daily Open House, Maus Bike, Giplast Blakans, lista fiind deschisă pentru cei care doresc să susţină acest eveniment. Parteneri media ai concursului sunt Digi 24 HD, Rock Fm şi Freerider.ro, dar şi aici lista este deshisă pentru instituţiile media interesate să ne ajute în promovarea concursului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

three × two =