Fundația ADEPT anunță data pentru Transilvania Bike Trails Race 2016

3

Cunoscutul maraton mtb ce se desfășoară în zona satelor săsești din regiunea Târnava Mare, Transilvania Bike Trails Race, anunță data de 20 august pentru ediția 2016. Organizatorii, Fundația ADEPT și NoMad Multisport, ne spun că anul acesta vom avea startul din satul Saschiz. Una din particularitățile speciale ale acestui concurs de ciclism offroad, în afara peisajului superb prezent oriunde întorci privirea, este că în fiecare an startul competiției are loc din altă localitate. Dacă în 2014 startul a fost în Viscri, iar în 2015 am pedalat din Criț, anul acesta vom pleca din Saschiz.

Transilvania-Bike-Trails-Race-2014-foto-petrut-floroiu-2

Traseul maratonului se desfășoară în mare parte pe potecile offroad construite de la zero, amenajate și întreținute de Fundația ADEPT. Traseul oficial TBT Race 2016 nu a fost anunțat încă însă potrivit organizatorilor acesta va avea o lungime similară cu edițiile anterioare, de 45-50 km. Concursul este accesibil tuturor cicliștilor indiferent de experiență cu mențiunea că gradul de dificultate ți-l alegi singur în funcție de viteza cu care parcurgi traseul.

tbt-race-2015-foto-florian-raducanu-nomad-multisport-05

Vom reveni cu detalii despre traseu, pachetul de concurs, posibilități de cazare în case tradiționale săsești și taxa de participare când informațiile vor deveni disponibile.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentShimano lansează primul motor pentru bicicletele electrice de munte
Articolul următorFrâne Box One 4-Piston
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

3 COMENTARII

  1. Unde gasim o harta/infromatie cu traseul si pentru a-l utiliza in fara concursului.

    Inteleg ca acest eveniment este realizat pentru promovarea zonei, dar aparent traseul e practicabil doar in competitii ?

LĂSAȚI UN MESAJ

five × 4 =