Acum citesti
Duminică are loc „Un marș al tăcerii pentru bicicliștii – victime ale terorismului”

Cu ocazia Zilei Internaționale de Comemorare a Victimelor Accidentelor Rutiere (World Day of Remembrance for Road Traffic Victims) organizatorii – Marșul Tăcerii, I bike Bucharest, Dacă este Marți sunt 3 Ceasuri Bune de Biciclit, Bicicleala de luni și Asociația Adevărații Veloprieteni, te invită duminică 19 noiembrie la “Un marș al tăcerii pentru bicicliștii – victime ale terorismului”.

sursa – facebook.com/events/1941931356021774/

Evenimentul este unul de nivel international și are loc în fiecare an în a 3a duminică a lunii noiembrie. Prima ediție a avut loc în 1993, în Anglia.

Locul de întâlnire este Parcul Izvor (Rondul Bicicliștilor) la ora 12. La ora 12:15 se pleacă pe traseul descris aici. Evenimentul organizat în București este dedicat și celor 8 bicicliști uciși recent într-un atac terorist la New York când un camion i-a spulberat de pe pista pentru biciclete. Acesta este si motivul pentru care porțiunea de pista pentru biciclete de pe Calea Victoriei va fi parcursă de 8 ori, câte o dată pentru fiecare dintre cei 8 bicicliști uciși: 5 argentinieni Hernán Diego Mendoza, Diego Enrique Angelini, Alejandro Damián Pagnucco, Ariel Erlij și Hernán Ferruchi, o belgiancă Ann-Laure Decadt și doi americani Darren Drake și Nicholas Cleves.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

13 + 15 =