Cupa Națională de Enduro anunță etapele 2020

0

După un sezon incredibil de mtb-enduro în 2019, Cupa Națională de Enduro revine în 2020 cu 5+1 concursuri, două zone noi, dar și câteva locații devenite deja celebre, care în 2020 vor fi absente.

Astfel, pentru sezonul 2020 avem următoarele evenimente:

Absenții cărora li se va simți lipsa în 2020 sunt etapele Straja și Reșița. Organizatorii au decis ca pentru anul viitor să ia o pauză. Însă nu trebuie să ne panicăm întrucât cu siguranță vor reveni cu forțe noi în 2021.

Pe de altă parte avem două locații „fresh”, mai precis Sinaia Enduro în august și Bacău Enduro în octombrie. Dacă despre Bacău știm deja că băieții pregătesc de multă vreme traseele, despre Sinaia nu avem detalii. Cunoaștem zona, traseele existente și potențialul însă suntem super curioși să vedem la ce probe speciale se gândesc organizatorii.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPoveste de Crăciun!
Articolul următorCopiii cu cu super-skill-uri pe poteci!
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

12 + 12 =