Acum citesti
Concursul de cross-country Câmpina Open MTB, nu se mai organizează

Cu un istoric de 8 ani, care începe în 2012, Campina Open MTB este unul dinte cele mai longevive concursuri de mtb maraton din România. Din păcate începând din 2020 acesta nu va mai avea loc.

De la organizator:

De-a lungul celor 8 ediții desfășurate am avut alături Primăria Municipiului Câmpina și Consiliul Local, FRC, dar și numeroși suținători dragi care s-au alăturat poveștii noastre prin care ne-am propus să întindem o mână de ajutor unor copii speciali.

De asemenea, în fiecare an ne-am bucurat de avântul și pozitivismul celor mai frumoși voluntari pe care ți-i poți dori, tineri cu zâmbetul pe buze, energie fără limite și dornici să se implice în evenimente locale care tind să facă o schimbare.

Este important să știți că de anul acesta, Fundația Romanian Angel Appeal nu va mai organiza concursul de ciclism caritabil Câmpina Open MTB – Race for Autism. A fost o decizie greu de luat, dat fiind faptul că timp de 8 ani, ediție de ediție ne-am obișnuit cu voluntari și concurenți împătimiți, dar și prietenoși, motivați să câștige, dar să și contribuie la cauza specială a evenimentului.

Cu toate acestea, povestea se încheie aici. Câmpina Open MTB va rămâne mereu o bucată frumoasă din sufletul nostru și, sperăm noi, și din al vostru, fie că ați participat, fie că ați ajutat la organizarea evenimentului de-a lungul timpului.

Și pentru toți acești 8 ani plini de magie, VĂ MULȚUMIM!

Primaria Municipiului Campina, OMV Petrom, Lemet, LEMS, REGINA MARIA – Rețeaua Privată de Sănătate, Bergenbier, Algida Romania, Autoklass | Official Home of Mercedes-Benz, Decathlon Romania, BikeXpert, Sun Adventure, Momente Dulci de la Dr. Oetker, Angelli, Heidi Chocolate, Lidl Romania, SportGuru.ro, Ambulanta de Biciclete, AQUA Carpatica, FabLab, Isostar Romania, Veloteca, MEGA IMAGE, Vitamax, ROMSILVA-Directia Silvica Prahova, Gatorade Romania, SLooP, Hervis Sports Romania, cora Romania, Happy Tour, Fundatia eMAG, CityHunt Bucuresti, Marionnaud România, MTB Academy, Fundatia DR DINU Campina, Biris Goran SPARL, Garmin Romania, Soceram, BGS Oficial, Shimano Romania, Rexona, CoolcuSh Cabana & Garden, Flash Tattoos Romania, Floricon, FreeriderPunctRo, Campinatv, Riders Club, Bike FM, WYLFM Ploiestii, Ziarul Oglinda de Azi, OZON Smart SRL, Asociatia Spitalului Voila, Radioclubul Municipal Campina.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

four × four =