Acum citesti
Cheia MTB Challenge anunță data pentru ediția 2019

Cheia MTB Challenge anunță desfășurarea ediției cu numărul 4 în perioada 21-22 septembrie 2019. Cheia MTB Challenge este unul din puținele concursuri de mtb maraton pe etape din România. Chiar dacă vorbim doar de două etape, să dai totul timp de două zile tot este ceva.

Locul de desfășurare este stațiunea Cheia din comuna Măneciu, județul Prahova, locul de start fiind Câmpul Ardelii, la intarea în stațiunea Cheia, iar finișul la Sala Sporturilor din stațiunea Cheia.

sursa @CheiaMTBChallenge

La Cheia MTB Challenge 2019 vor putea concura sportivii legitimați FRC și amatori, iar participarea se va putea face la una din cele trei probe: un munte – semimaraton, doi munți – maraton și trei munți – ultramaraton.

sursa @CheiaMTBChallenge

„Parcurgerea traseelor de ultramaraton și maraton oferă experienţe de neuitat”, spun organizatorii, „cu căţărări provocatoare, zone de respiro în care poţi admira peisajele de basm de pe munții Ciucaș și Tătaru , unde în timpurile de demult legiunile romane avansau în Dacia, tătarii invadau Transilvania sau Mihai Viteazul trecea munții cu trupele sale pentru a realiza prima Unire”.

Înscrierile încep pe data de 1 aprilie, pe site-ul competiției.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

twelve − seven =