Acum citesti
Câștigă două anvelope VeeTire Rail Tracker la concursul organizat de Transalpin Bike

Asociația Transalpin Bike te invită să câștigi două anvelope mtb VeeTire Rail Tracker cu care să participi la concursul de mtb Călătorie între Cer și Pământ. Competiția, care va avea loc la Târgu Ocna pe 11 iunie, oferă participanților un traseu care parcurge o multitudine de suprafețe. De la asfalt și piatră cubică în oraș, la pietriș și iarbă în natură, sare gemă prin tuneluri sau gresie prin Primărie.

De la organizator:

Concursul de mtb Călătorie între Cer și Pământ este unul complex. Fizic nu este neapărat dificil. Nici tehnic nu-ți sunt puse la încercare prea mult „skill-urile”. Însă traseul de concurs traversează o multitudine de suprafețe de rulare fiecare cu caracteristicile, particularitățile și aderența sa. În oraș vei pedala pe asfalt și piatră cubică, în natură vei pedala pe iarbă, pietriș și pământ, prin tuneluri vei pedala pe sare, iar prin Primărie vei pedala pe gresie.

Așadar ai nevoie la bicicletă de niște anvelope eficiente, versatile, în care să ai încredere că indiferent pe ce pedalezi, aderența este optimă.

Asociația Transalpin Bike și VeeRubber România te invită să câștigi o pereche de anvelope mtb VeeTire Rail Tracker special pentru acest concurs. Pentru a le putea câștiga trebuie să fii abonat la Newsletter-ul nostru și să ai deja taxa de participare la concurs achitată. Dorim ca aceste anvelope să fie câștigate de cineva care participă și care le va putea folosi chiar în ziua de concurs.

Concursul are loc în perioada 30 mai – 6 iunie ora 23:59. Câștigătorul sau câștigătoarea va fi desemnată prin tragere la sorți folosind sistemul random.org. Înmânarea și instalarea anvelopelor se va face la fața locului înainte de startul în concurs, duminică 11 iunie.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

five × five =