Asociația Tură în Natură anunță Sibiu Gușterița MTB 2017

1

Asociaţia Tură în Natură Sibiu anunta Sibiu Gusterita MTB 2017 care va avea loc pe data de 22 octombrie la Sibiu.

De la organizator:

Prin concursul Sibiu Guşteriţa MTB a 2a editie ne propunem să promovăm ciclismul în general şi în special a disciplinei de mountainbike pe un traseu de offroad de 25 km într-o zonă  deosebită din nordul Municipiului Sibiu. La fel ca în 2016 evenimentul va avea loc la sfârşitul lunii octombrie din dorința de a prelungii sezonul competiţional care la noi în ţară e foarte scurt. Un detaliu important este că şi anul acesta va fi FĂRĂ TAXĂ de înscriere aşa cum este corect faţă de voi.

În speranţa unei toamne însorite cu timp favorabil  vă aşteptăm duminică 22 octombrie la Sibiu pentru a încheia un nou sezon competiţional şi cicloturistic reuşit alături de asociaţia noastră.

Evenimentul de tip competiţional este unul aparte, în care se doreşte promovarea ciclismului în special a disciplinei de tip mountainbike XCP pentru un  număr cât mai mare de pasionaţi pe un traseu de doar 25 km offroad într-o zonă de vis din nordul Municipiului Sibiu, Guşteriţa.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPOC au dezvoltat tehnologia SPIN pentru căști, ce va înlocui tehnologia MIPS
Articolul următorCare sunt cele mai populare mărci de biciclete și componente în Europa de Vest
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

10 + 4 =