Asociaţia Bike Works anunţă data concursului Măcin Mountain Fun 2019

0

A 5a ediţie a cuncursului Măcin Mountain Fun, se va desfăşura în perioada 7-9 iunie 2019 şi va avea loc în Munţii Măcinului.

De la organizator:

Asociaţia Bike Works anunţă că a stabilit perioada de desfăşurare pentru cea de-a cincea ediţie a concursului de MTB şi cross montan ”Măcin Mountain Fun” care se va desfășura în Munții Măcinului, în zona localității Greci, din județul Tulcea.

Pe 8 iunie vor avea loc concursurile de MTB şi cross montan, iar pe 9 iunie va avea loc cursa copiilor de MTB din etapa a doua in Cupa Nationala a Romaniei, organizată de partenerii noştri de la Asociaţia Beetle Bike.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentConvertAir transformă valvele Presta în valve Schrader complet funcționale
Articolul următorCe înseamnă Absa Cape Epic pentru Greg Minnaar
Îi place să spună că s-a născut pe bicicletă, însă în realitate s-a născut în București. Practic, se dă pe două roți din copilărie. Mai serios s-a apucat de ciclism din 1998 când, după ce și-a cumpărat primul MTB, s-a și dus la vârful Omu. Se mândrește că a fost primul care a făcut asta și până în ziua de azi așteaptă să-i confirme cineva... Lăsând gluma la o parte, Dan este unul din cei mai pasionați cicliști din România, la nivel de amatori. Rămânând tot timpul la un nivel constant al pasiunii, niciodată prea exagerat sau prea monoton, și-a angrenat întreaga familie care-i susține entuziasmul și pedalează alături de el. Tot timpul pe bicicletă, la concursuri, la teste, la evenimente de profil din țară și străinătate, explorând un nou traseu de cicloturism sau pur și simplu scriind despre acest subiect, Dan este în constantă legătură cu ultimele noutăți din domeniu, ultimele trenduri și ultimele tehnologii folosite la biciclete.

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

twenty + 16 =