Acum citesti
Ediție limitată: Orange ST4 Blackout


Se pare că cei de la Orange Bikes au prins gustul bicicletelor oferite în serie limitată. Posibil să fie așa, datorită prețului mai mare dar și datorită faptului că stocul se epuizează aproape instantaneu. De data aceasta, Orange prezintă o nouă serie strict limitată la doar… 10 exemplare.



Prin urmare, cei care vor pune mâna pe acest model se pot considera cu adevărat norocoși. Modelul se numește ST4 Blackout și este oferit doar în culoarea neagră, așa cum o sugerează și numele său. Fiind dedicată pentru curse de XC sau pentru poteci de munte, ST4 a fost dotat cu o furcă Fox Talas cu o cursă reglabilă: 110 sau 140 de mm.


Pe bicicletă putem remarca multe componente de la Hope: cuvetele, frâne, QR-ul spate sau cheița pentru prinderea șeii. De asemenea vopseaua este cu totul altceva decât un negru plictisitor, iar asta pentru că de la Orange au condimentat-o cu particule sclipitoare pentru efect imediat asupra auditoriului.


Nuanțele de verde de pe manetele de frână, basculă sau pivoți vin să întărească imaginea de produs exclusivist. Pe lângă toate acestea, dacă te grăbești să scoți 5.000$ din buzunar pentru a o achiziționa te vei alege și cu o siglă montată pe headtube cu inscripția Limited Edition.


Detalii aici: orangebikes.co.uk.


via Orange Bikes



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

nineteen + ten =