Acum citesti
E-bike nou : Batribike Granite 2010

Cei de la Batribike sustin ca denumriea modelului Granite inspira forta si siguranta, acestea fiind intocmai caracterisiticile nou lansatei biciclete electrice. Pe langa stil, noul Granite ofera si un confort bun biciclistului.


Fiind o bicicleta electrica, este asistata la pedalat si beneficiaza de un senzor care dicteaza motorului nivelul de putere pe care trebuie sa-l imprime bicicletei. In functie de cum pedalezi, motorul poate opta intre 4 niveluri diferite de putere, pentru a te sustine pe cat de mult posibil.


Spre exemplu, cand urci o pe o strada cu un grad mai mare de inclinare sau cand vrei sa maresti ritmul, senzorii masoara puterea cu care piciorul tau apasa pedala. Cu cat pedalezi mai greu sau mai puternic cu atat motorul te sustine mai mult. Producatorul sustine ca bicicleta poate fi utilizata si pe drumuri usor denivelate, acoperite cu pietris sau poteci.


O alta caracteristica a modelului 2010 este capacitatea regenerativa a acumulatorilor. Astfel, cand cobori pe diferite sectiuni din traseu, motorul poate sustine franarea si in acelasi timp incarcarea acumulatorului. Pretul acestei biciclete electrice este de 800 de lire si poate fi achizitionata online, de pe site-ul batribike.com, site pe care poti obtine si mai multe informatii despre acest e-bike.


via | Batribike


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

3 × three =