Acum citesti
Cube – biciclete 29er în 2012


Cube lansează o adevărată ofensivă de biciclete 29er pentru 2012, alăturându-se astfel producătorilor care oferă bicicletele cu roți mari. Nu mai puțin de 10 modele vor fi disponibile pentru noul sezon, inclusiv un model electric. Dintre acestea amintim: Analog 29, Acid 29, LTD Pro 29, LTD SL 29, Reaction GTC Pro 29, Reaction GTC Sl 29, AMS 29, AMS 29 Race, Elite 29 Super HPC și EPO 29.



Numitorul comun al tuturor modelelor 29er este agilitatea. Cei de la Cube au vrut ca toate modelele 29er să fie foarte manevrabile și implicit agile și menționează că a reușit  aceasta prin utilizarea unui Bottom Bracket cu o înălțime asemănătoare unei biciclete cu roți de 26″. De asemenea, spațiul dintre basculă și roata de spate este generos (clearance-ul), bascula este mai scurtă pentru control mai bun, unghiul headtube-ului este identic ca cel al bicicletelor cu roți de 26″ iar șansele să atingi cu piciorul roata frontală au fost reduse mult.


Pe scurt, noile biciclete 29er vor oferi toate avantajele oferite de acest segment, combinate cu avantajele oferite de biciclete cu roți de 26″.


via Cube



Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

seventeen − 17 =