Acum citesti
Cube Analog și AIM 2011


Cube Analog 2011 se prezintă cu o noutate pentru segmentul entry-level. Disponibil și în versiunea Analog Disc, acesta va fi echipat cu frâne pe disc hidraulice Hyes Stroker Ryde cu discuri de 160 de mm atât pentru partea frontală cât și pentru cea posterioară.



Ce dotări are în plus Analog față de Cube AIM? În afară de sistemul de frânare, te vei alege cu un schimbător de pinioane mid-level, Shimano SLX și cu un schimbător de foi Shimano Alivio. În plus, bicicleta este cu aproximativ 200 de grame mai ușoară decât modelul entry-level AIM.


Cum rămâne cu Cube AIM 2011?


Unul dintre cele mai răspândite modele ale producătorului german Cube, modelul AIM, va rămâne neschimbat pentru sezonul 2011. Configurația de componente este aceeași ca cea a anului trecut, acesta păstrând configurația cu frâne V-Brake, furcă Suntour XCM cu o cursă de 100 de mm, schimbător de pinioane Shimano Alivio și angrenaj Shimano Acera. Anvelopele ce echipează acest model vor rămâne în continuare Schwalbe Smart Sam.



Ambele modele împart același cadru. Poți citi testul cu Cube AIM în versiunea 2010 (asemănătoare cu versiunea 2011) aici.


Mai multe detalii despre prețuri și configurații găsești pe bikexpert.ro sau pe cube-bikes.ro.


via | Cube Bikes EU


Vezi Comentarii (5)
  • Chiar astazi am convins un prieten sa-si cumpere Analog Disc 🙂 Este o bicicleta extraordinara, SLX-ul merge impecabil si chiar si furca, un XCM, m-a impresionat. Desi este Cube, nu platesti brandul, raportul calitate-pret fiind foarte bun.

  • Analog-ul este o bicicletă pe care sunt tentat să o achiziționez, dar nu mă pot decide între aceasta și Focus Black Hills 2011. Nefiind specialist, îmi este greu să fac o departajare.
    Ambele biciclete au plusurile și minusurile lor și de aceea aș dori o părere în acest sens; pe care mi-ați recomanda-o? (bicicleta o voi folosi pt. oraș, ture lejere în weekend prin pădure sau la munte, nimic extrem)
    Mulțumesc!

  • Am nevoie de un sfat de la cineva care a vazut mai multe biciclete decat mine…

    Care este diferenta dintre Cube analog 2011 si Cube analog 2012…daca exista vreo diferenta..

    multumesc

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

eighteen − 14 =