Acum citesti
Corratec 2010 : Noutati

Precum toti marii producatori de biciclete si Corratec isi prezinta modele pentru sezonul care urmeaza : modelele anului 2010. Urmand acelasi trend care pune accent pe look, modelele de la Corratec sunt acum mai atractive din punct de vedere al paintwork-ului, culorile folosite se imbina armonios pentru a oferi produsului final o imagine cat se poate de placuta.

Modelele complet noi anuntate sjnt Air Tech Revolution, Air Tech World Cup si X-Force. Modelele Air Tech sunt gandite pentru trail-uri, drumuri de padure si chiar Cross Country si beneficiaza de noul sistem 2Circle Systems. Acesta se remarca prin faptul ca beneficiaza de doua axuri diferite pentru bascula din spate care actioneaza in jurul amortizorului spate astfel incat acesta sa nu fie influentat de fortele care apasa din laterale. Sistemul asigura astfel o functionare optima a amortizorului spate.
O alta noutate este folosirea tehnologiei „Air Tech Carbon Monocoque”. O constructie de carbon a cadrului care-i ofera rezistenta suplimentara, demna sa satosfaca toate categoriile de rideri, inclusiv campionii mondiali, asa cum declara producatorul. Cursa amortizorului spate pentru modelul Air Tech masoara 100 de mm.
Mai mult decat Air Tech, modelul X-Force ofera o amortizare cu o cursa de 135 de mm, ceea ce face din acest model o alternativa buna pentru drumurile mai putin line si mai mult salbatice.

via | corratec

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + nine =