Acum citesti
Continental intră pe gravel cu anvelopele Terra Speed și Trail

Continental, unul dintre cei mai apreciați producători de anvelope de bicicletă din lume, nu avea în ofertă produse dedicate pentru noile biciclete gravel, existând doar o gamă completă de anvelope de ciclocros. Acest lucru se schimbă însă cu introducerea modelelor Terra în versiune Trail și Speed.

Construite pentru confort, pentru aventură pe orice teren sau doar pentru drumul până acasă, noile anvelope promit o polivalență absolută. Cu un profil format din multe crampoane hexagonale alungite, ambele modele au fost proiectate să fie rapide, aderente și confortabile.

Modelul Terra Trail are crampoanele ceva mai mari și mai înalte, mai ales pe lateral. Acesta va fi disponibil în mărimile 40x700c și 40x650b pentru a se adresa unei game largi de biciclete și preferințe.

Modelul Terra Speed are crampoane mai mici și este mai rapid. Este disponibil tot în ambele diametre 700c și 650b, dar cu o lățime de 40 și 35 mm.

Ambele anvelope sunt tubeless ready și folosesc structura internă Protection ce oferă un compromis excelent între greutate și rezistență. Sunt, de asemenea, fabricate manual în Germania, ca restul modelelor de top ale producătorului.

Nu cunoaștem încă prețurile și greutățile. Mai multe informații găsiți pe pagina producătorului.

Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + one =