Acum citesti
Commencal Meta SX cu roți de 27.5 inch

Când ai văzut ultima dată o bicicletă de enduro atât de roz? Lucruri sunt cu atât mai interesante cu cât bicicleta este cât se poate de serioasă, fiind dedicată pieței din Statele Unite ale Americii.

commencal_meta_sx_roz_2015_1
Roz: nu doar pentru fete.

Este dotată cu suspensii de 160mm, atât pentru furcă cât și pentru cadru, este construită din aluminiu (triple butted) 6066 hidroformat și are un unghi al headtube-ului de 65.5 grade. O furcă Rock Shox Pike RCT3 Solo Air dar și un amortizor Monarch Plus RC3 fac parte din dotarea standard.

commencal_meta_sx_roz_2015_2

Cu o greutate de 13.6 kg, fără pedale și un preț recomandat de 3.499$, bicicleta reprezintă o variantă competitivă raportată la ofertele concurenței. De menționat este și faptul că vine dotată cu un sistem de transmisie 1×10, alcătuit dintr-un angrenaj Race Face Evolve cu o foaie de 34 de dinți, schimbător de pinioane și manete Sram X9, frâne Sram Guide R dar și o tijă de șa reglabilă Rock Shox Reverb, cu conducta trasă prin cadru. Nu în ultimul rând, anvelopele Maxxis Hogh Roller II sunt tubeless.

Alte două modele în aceeași culoare vor fi oferite pentru piața de peste Ocean, Essential și Origin, ambele în versiunea cu roți de 26 de inch. Un film de prezentare al bicicletei poate fi văzut mai jos.

COMMENCAL Meta SX 650b – 2015 from COMMENCAL on Vimeo.

via Commencal

Vezi Comentariu (1)
  • 1×10, X9, Frane Guide (doar) R si mai socotesti si 13.6 Kg (fara pedale desigur) —> practic o cumperi pentru culoare la acesti bani! Bine ca exista atatea alternative mult mai bune (ca si dotare) in acelasi segment de pret!

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

12 + 18 =