Acum citesti
Commencal Meta AM 2012


Prezentarea noului Commencal Meta pentru All Mountain și Enduro debutează cu o afirmație cât se poate de îndrăzneață: o bicicletă de enduro excelentă nu este o bicicletă de XC care este capabilă să coboare, dar este o bicicletă de downhill care poate să urce. În timp ce digeri aceste cuvinte, aprofundează un pic și datele tehnice: are un centru de greutate coborât, pentru o stabilitate mai mare, este mai lung decât modelul anterior, pentru rigiditate sporită utilizează un headtube conic și un ax pentru roata spate de 142×12 m.



De asemenea, toate cablurile sunt trase prin interiorul cadrului, inclusiv cel pentru tija de șa reglabilă. Un truc care-i oferă un aspect mai curat noului Meta AM 2012.


Bascula suportă o cursă de 150 de mm, cuplată cu amortizorul corespunzător, beneficiază de un Bottom Bracket Press Fit dar și prindere ISCG pentru chainguide, protecție de noroi integrată și de un unghiul bun pentru cățărări pentru seat tube de 73 de grade. Unghiul headtube-ului de 67 de grade, promite o agilitate crescută pe traseu.

Detalii despre greutate și preț urmează a fi făcute publice. Detalii complete despre această bicicletă pe commencal-store.com.


via Commencal


Vezi Comentarii (0)

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicata.

thirteen + 15 =